1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SENİN GÜÇÜN YETMEZ…!

SENİN GÜÇÜN YETMEZ…!
Bu haber 27 Kasım 2023 - 10:55 'de eklendi ve 494 views kez görüntülendi.

SENİN GÜÇÜN YETMEZ…!

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, yayın hayatına başladığı 1999 yılından itibaren, tüm maddi imkansızlıklara karşın, önceki yıllarda hafta da bir gün, son bir yılda ise haftanın Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere, iki gün okurları ile buluşmayı sürdürüyor.

SORUMLU YAYINCILIK

Yayınlarımızla Pozantı’nın sorunlarını gündeme taşıyarak, yetkililere çözümleri konusunda yardımcı olma hedeflerimizi sürdürüyoruz. Dahası, yerel bir gazetenin ne kadar önemli olduğunu, halkı bilinçlendirme konusundaki kararlılığımızı da, gazete bayilerinin yanı sıra,  bizzat dağıtımını da  ücretsiz yapmaya devam ediyoruz.   

GÜCÜN YETMEZ

Geçtiğimiz hafta,  23 Kasım 2023 Perşembe günkü gazetemizin dağıtımına,  bir kendini bilmezin müdahale ettiğini, “Bir daha bu gazeteyi dağıtmayacaksın” şeklinde sözlü ve de saldırıya kaçan, bir tehditte bulunduğunu öğrendik. Biz, bu kendini bilmezin kim olduğunu  biliyoruz.  Şimdilik kaydı ile de kimliğini kamuoyuyla paylaşmıyoruz. Ama buradan kendisine duyurumuz: “SENİN BUNA GÜCÜN YETMEZ” şeklindedir.  Bu hadsizin, aynı tavrını devam ettirmesi halinde ise, yasalar önünde kendisiyle hesaplaşacağız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER