1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞENOL EROĞLU: “PARTİME ARTIK ABİLİK YAPACAĞIM.”

ŞENOL EROĞLU: “PARTİME ARTIK ABİLİK YAPACAĞIM.”
Bu haber 22 Nisan 2024 - 9:46 'de eklendi ve 260 views kez görüntülendi.

 CHP İlçe Başkanlığına Aday Değilim.

ŞENOL EROĞLU: “PARTİME ARTIK ABİLİK YAPACAĞIM.”

Yerel seçimlerin bitmesi sonrasında Türkiye Genelinde olduğu gibi, Pozantı da siyasi hareketlilik sürüyor. Bu gelişmelerle ilgili olarak da, ilk açıklama CHP Pozantı Örgütünden geldi.

Aile boyu Cumhuriyet Halk Partili olan Şenol Eroğlu, son 10 yılda İlçe Başkanı ve iki dönem de Belediye Başkan Adayı olarak, partisine çok önemli hizmetlerde bulundu.

Özellikle 2019-2024 arasındaki son beş yılda, Adana Büyükşehir Belediyesinin sosyal, kültürel,  eğitim, ekonomik, tarımsal ziraat ve hayvancılık  başta olmak üzere, alt ve üstyapı  gibi  önemli hizmetleri gerçekleştire bilmek için, Pozantı  mahallerindeki sokakları adım adım dolaşarak, Pozantı’ya   damgasını vurdu.

KAYBETTİ

Cumhuriyet Halk Partisinden ikinci defa 2024 yerel seçimlerinde,  Pozantı Belediye Başkan Adayı olan Şenol Eroğlu, bu seçimi de az bir oy  farkı ile kaybetti.

Özellikle kırsal mahallerden Kamışlı ve Dağdibi’nden gelen oylar, o ana kadar Şenol Eroğlu  lehinde olan oy farkını, büyük ölçüde  olumsuz olarak etkileyerek,  seçimin Cumhur İttifakı lehine sonuçlanmasında önemli bir rol oynadı.    

YAPTIM

Şenol Eroğlu’nun buruk ve sitemkar bir şekilde seçim  ile ilgili olarak,  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim. Vicdanen son derece rahat ve müsterihim. Elimden gelen bütün hizmetleri, büyük bir özveri ile yerine getirdiğime inanıyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın da, Pozantı’ya olan özel ilgisi, hizmet konusunda beni her zaman fazlası ile heyecanlandırdı.

Son beş yılda, evimde doğru dürüst bile uyuyamadım. Gecenin geç saatlerinde çalan telefonlara, cevap vermemezlik etmedim. Covit  döneminde bile, bütün gücüm ve imkanımla vatandaşlarımın her an yanlarında oldum. Hiçbir konuda da, hizmet eksikliğinde bulunmadım. Bundan dolayı da, içim  son derece rahat.”  

ADAY OLMAYACAĞIM

2014 yılından beri, Pozantı CHP İlçe Başkanlığını da büyük bir başarı ile  yapan Şenol Eroğlu,

İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a  yaptığı açıklamada aşağıdaki şekilde devam etti:

“Pozantı da CHP Örgütünde İlçe Başkanlığı da dahil, herhangi bir makama artık  aday olmayacağım. Bana düşen ise, Pozantı da partime abilik yapmaktır.  Bu konuda bana  herhangi bir konuda başvuruda bulunulursa, bunu bir görev olarak kabul ederek, gerekeni yine en iyi şekilde yapacağım.  Siyasette kişiler geçici, partiler ve hizmetler ise kalıcıdır.  İlçe Başkanlığı da dahil, hiçbir makama da artık aday olmayacağım kararını da, büyük bir gönül rahatlığı içerisinde aldım.  Bundan sonraki yaşamımı da, ailem ve iş hayatım arasında geçireceğim.  Geleceğin,  herkes gibi bana da neler göstereceğini  yaşayarak göreceğiz. Herkese katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünde sadece Pozantı da değil, Adana ve Ankara’da da çok önemli bir yere sahip olan, Şenol Eroğlu ile yapacağımız seçim değerlendirmesini, gelecek sayılarımızda, sürpriz başlıklarla kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Özellikle az oy farklı ile kaybedilen yerel seçimde, hangi hesapların kayba neden olduğu da, Eroğlu’nun yapacağı açıklamalar arasında yer alacak.  Haber: Tamer Ünal – Fotoğraflar Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER