1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞENOL EROĞLU POZANTI’NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

ŞENOL EROĞLU POZANTI’NIN  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.
Bu haber 19 Ocak 2024 - 10:51 'de eklendi ve 830 views kez görüntülendi.

 Kamuoyunun beklediği karar açıklandı.

ŞENOL EROĞLU POZANTI’NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

Cumhuriyet Halk Partisinin Pozantı Belediye Başkan Adayı  vatandaşlarında beklediği isim oldu.  Partisinin Pozantı İlçe Başkanı olan Şenol Eroğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için, Genel Merkez tarafından,  Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

BİLİYORUM

Beklenen Belediye Başkan Adaylığı açıklanması  sonrası, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a bir açıklama da bulunan, CHP Pozantı  Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, özetle şunları söyledi:

  HİZMETE  DEVAM

“Son beş yıldır Pozantı’nın her mahallesinde, Adana Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin yerine getirilmesi konusunda, sokak -sokak, kapı -kapı dolaştım. Dolayısıyla da hangi mahallenin hangi sorunu olduğunu ve çözümü konusunda da deneyim, tecrübe ve birikim sahibi oldum. Bu çalışmaları takdir edeceklerine inandığım Pozantı Halkının, kararları ve oyları ile 01 Nisan 2024 Pazartesi Sabahı, Pozantı’ya hizmeti bir Belediye Başkanı olarak, sürdürme ve yapma azmindeyim.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar da, kendisinin adının Adana için yeniden açıklanması sonrası, yaptığı balkon konuşmasında, Pozantı’ya hizmetin daha da artarak devam edeceğini ve şahsımla birlikte de bu destekleri daha da fazla artıracağını, binlerce kişi önünde ve  basın -yayın organları aracılığı ile paylaştı.

Ben, Allah’ın izni ile hazırım. Pozantı’lının da takdirleri ile, yeni ve daha geniş bir hizmet programı ile,  ilçeme olan görevimi  devam ettireceğim.  Seçim gününe kadar da, yine  her mahalleyi, her sokağı, her kapıyı çalarak vatandaşlarımızla bire -bir görüşerek çalışmalarımı sürdürecek olup, seçim takdirlerini de kendilerine bırakıyorum” dedi. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER