1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SİROZ’LU HASTALARIN UMUDU “POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR”

SİROZ’LU HASTALARIN UMUDU “POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR”
Bu haber 28 Kasım 2022 - 10:26 'de eklendi ve 1.647 views kez görüntülendi.

Dağlardan Topladığı Bitkilerle Tedavi ediyor.

 SİROZ’LU HASTALARIN UMUDU “POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR”

Tabii bitkilerden yaptığı  karışımlarla, SİROZ ağırlıklı  benzeri hastaların da,  tedavisinde büyük bir başarı sağlayan, “POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR’ın”  ünü, ülke sınırlarını aştı. Bazı yabancı ülkelerden de, sanal ortam aracılığı ile, Lokman Hekim Tayyarla iletişim sağlanmaya başlandı.  

Lokman Hekim Tayyar geçtiğimiz aylar içerisinde, bir mucizeyi daha gerçekleştirdi.  31 yaşında yakalandığı siroz hastalığı nedeni ile, hayatından adete umut kesilen Samandağlı Mehmet Çatal’ı, eski sıhhatine kavuşturdu.

TAHLİL İSTİYOR

Pozantı’lı Lokman Hekim Tayyar, tedavi için kendisine müracaat eden Siroz ve benzeri  ağırlıklı hastalarından, öncelikli olarak sağlık kuruluşlarından alacakları tahlil raporlarını istiyor. 

YAŞAM UMUDU

Bu raporu inceledikten sonra, Toros Dağlarında yetişmekte olan doğal bitkilerden oluşturduğu karışımlarla, hastalarını tedaviye başlayan Lokman Hekim Tayyar, Pozantı’dan sonra ikinci işyeri olan Antalya’da da, her geçen gün giderek tanınmakta olup, Siroza yakalınmış bulunan yabancı turistler için de,  adeta yaşam umudu olmaya başladı.

SIHHATİNE KAVUŞTU

Samandağ da geniş bir aileye sahip bulunan, Ziraatçi  Mehmet Çatal yakalandığı siroz hastalığının tedavisini,  Pozantı’lı Lokman Hekim Tayyar da buldu. Tayyar’ın tabii bitkilerden oluşturduğu bitkisel ilaçla, uyguladığı tedavi sonrasında, Mehmet Çatal  belli bir süre sonrada, sirozu yendi. Eski sağlığına kavuştu. Mehmet Çatal, adeta hayata yeniden döndüğüne belirterek, ailesi ile birlikte Lokman Hekim Tayyar’a, teşekkür etti.

En büyük üzüntüsünün ise,  geçmiş yıllarda kendisi gibi  siroza yakalanan dört arkadaşının, bu hastalığı yenemeyerek, vefat etmeleri olduğunu belirtti.  Mehmet Çatal, kendisinin “LOKMAN HEKİM TAYYAR’I” tanıması sonrası, uyguladığı bitkisel ağırlıklı  tedavi ile, eski  sağlığına kavuşmuş olmanın,  mutluluğunu ailesi ile birlikte  yaşamaya başladığını söyledi.

POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR, Siroz ve benzeri hastalıkların tedavisi için, kendisine  0543 327 52 99 Nolu telefondan ulaşabileceklerini belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER