1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SİYASETTE RÜZGAR ESİNTİSİ BAŞLADI

SİYASETTE  RÜZGAR ESİNTİSİ BAŞLADI
Bu haber 04 Aralık 2023 - 13:16 'de eklendi ve 446 views kez görüntülendi.

Günler Ve Haftalar Artık Hareketli Geçecek.

SİYASETTE  RÜZGAR ESİNTİSİ BAŞLADI

Mahalli İdareler seçimi olarak tanımlanan  31 Mart 2024 yerel seçimler için, nihayet Pozantı da da siyasi esinti başladı.

 Hafta başından itibaren, siyasi partilerin kendi iç dinamiklerini oluşturan süre bitimi nedeni ile,  Belediye Başkan ve Belediye Üyelikleri aday- adaylıkları müracaatları sona eriyor. Artık söz ve karar partilerin Genel Merkezlerinde , Pozantı su yüzüne çıkmaya başlayan siyasi gelişmeler 31 Mart 2024 seçimlerinde, son derece dikkat çekici olacak.  Yapılmakta olan hesaplar, bazı birliktelikleri de beraberinde getirecek olup, sonuçlarının ne olacağını da vatandaşlar oyları ile takdir edecekler.

BİLİYORUZ

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, biz bu birlikteliklerin kimler arasında oluşturulacağını ve amaçlarını çok iyi takip ediyoruz. Gelişmeleri, yorumlarımızla bazılarının geçmişlerini de günümüze taşıyarak, kamuoyuyla paylaşacağız.

Belediye Başkan Adaylarının belli olması sonrası, şimdilik esinti olarak esen siyaset rüzgarının, Pozantı’nın meşhur poyrazına dönüşeceğini meteoroloji değil, ama siyaset  belirleyecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER