1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Siyasette ve Ekonomide Yükselişte: “YUNUS AYTEKİN”

Siyasette ve Ekonomide Yükselişte:  “YUNUS AYTEKİN”
Bu haber 03 Temmuz 2023 - 12:36 'de eklendi ve 369 views kez görüntülendi.

 Siyasette ve Ekonomide Yükselişte: “YUNUS AYTEKİN”

Hayatta başarının sırrı, öncelikli olarak ilke ve prensip sahibi olmaktan geçer. Devamında ise, insanın geleceğini programlamasıdır.   Bunları alışkanlık haline getirmek ise, kişiyi başarıya götürür.  Emin adımlarla da,  hedefine ulaştırır.

Aşçıbekirli Mahallesinde doğarak, Pozantı’da yaşamını sürdürmekte olan Yunus Aytekin’de,  yukarıda belirtilen özelliklerden bazılarına sahip olmasının yanı sıra, aile ve özel yaşantısına gösterdiği itina ile de, başarı merdivenlerini ağır ve emin adımlarla çıkmaya devam ediyor.

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını 3. Döneminde de,  sürdürmekte olan  Yunus Aytekin’nin, karşısına rakip olacak bir isme de henüz rastlanmıyor.

Siyasete, Ak Parti Pozantı İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı olarak  başlayan Yunus Aytekin’nin,  ticarette de iştigal etmediği bir alan da, hemen- hemen yok gibi.   

Pozantı da 2007 yılından beri çıkmakta olan, 5 Ağustos Gazetesinin künyesinde de İmtiyaz Sahibi olarak isimi yer alan Yunus Aytekin, 2024 yerel seçimlerinde büyük bir siyasi  hamle yapacak gibi görünüyor.

 Pozantı  iş hayatında ve siyasetinde umut veren, yeni isimlere ve yüzlere ihtiyaç olduğunu her konuşmasında belli eden, düşüncelerini de  çevresindeki  yol arkadaşları ile paylaşmakta olan Yunus Aytekin,  bu özellikleri ile  yeni bir  Pozantı markası  olarak dikkat çekiyor.  

Merkez sağda aktif siyasete atılacağını, ancak bunun makam adının ise, kendisinde saklı olduğunu belirten  Yunus Aytekin’nin,  siyasi kariyerini 2024 Mart Yerel Seçimleri belirleyecek.  Aytekin, bu siyasi düşüncesi ile ilgili olarak, çevresinde bir ekip oluşturduğunu , saha çalışmalarını da başlattığını da  artık saklamıyor.

Siyasetin garantisi olamaz. Zeminiçok kaygandır. Ayrıca şans faktörü de önemli olup, kişinin ne zaman yüzüne güleceği de kestirilemez.  Yaşamda, iş hayatında ve siyasette değişmez bir slogan vardır: “ Kader Şansa Aşıktır” zamanı geldiğinde bunu da hep birlikte görerek yaşayacağız.  ( Yorum Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER