1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Soyadı Gibi Siyasetçi: “RAMAZAN DEMİR”

Soyadı Gibi Siyasetçi:  “RAMAZAN DEMİR”
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:49 'de eklendi ve 539 views kez görüntülendi.

Soyadı Gibi Siyasetçi:  “RAMAZAN DEMİR”

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan adayının açıklaması sonrası, ilçe de siyasi bir hareketlilik başladı. 

Büyük bir bölümünü Ak Parti ve MHP’lilerin oluşturduğu yaklaşık 50 kişilik bir gurup, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayına karşı, yeni bir aday çıkarma arayışına girdiler. İki ayrı toplantı düzenlediler. 2014 yerel seçiminde, Ak Partiden Pozantı Belediye Başkan Adayı olan ve çok az bir farkla seçimi kaybeden iş insanı Ramazan Demir’i, Cumhur İttifakına karşı Başkan Adayı yapabilmek için, yoğun bir çaba gösterdiler.  

SOYADI GİBİ

Pozantı Belediye Başkanlığına ikinci defa aday olması halinde, kazanacağına kesin gözüyle bakılan Ramazan Demir, bütün ısrarlar karşısında dik ve omurgalı duruşundan asla taviz vermedi. Soyadı gibi durarak, teklifleri kabul etmedi. Konuşmaların sonunu beklemeden de toplantıyı terk etti. Ramazan Demir, bu davranışı ile de Cumhur İttifakına olan bağlılığını bir kere daha ortaya koydu. İlkeli  ve tutarlı davranışında da taviz vermedi. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER