1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“STADYUMA KUNDAKLAMA”

“STADYUMA KUNDAKLAMA”
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 8:37 'de eklendi ve 570 views kez görüntülendi.

 Belediye Başkanı Çay’ın İddiası:

“STADYUMA KUNDAKLAMA”       

Pozantı’nın, Gökbez Mahallesin de bulunan İlçe Stadyumunda, 27 Mayıs 2021 gece saat 23.30 sularında, elektrik panosunda baş gösteren yangınla ilgili olarak, bir açıklama yapan Belediye Başkan Mustafa Çay, bunun bir kundaklama olduğunu iddia ederek, şunları söyledi:

KUNDAKLAMA

“Pozantı İlçe Stadyumunda, dün gece 23.30 sularında, soyunma odası ve elektrik panosuna yapılan kundaklama sonucu, çıkan yangını itfaiye söndürmüştür. Ancak, bu yapılan menfur saldırının amacını, akılla algılayabilmek mümkün değildir.

İlçemizde, bu güne kadar olmamış olaya tanık olmak, gerçekten çok üzücü. İnanıyorum ki, bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler, Emniyet Güçlerimiz tarafından, ortaya çıkartılacak ve gerekenlerde yapılacaktır. Devlet malına verilen zararın, izahı olmadığı gibi, affı da olmayacaktır.”  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER