1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Sümeyye Ünsal’ın Başarısı Esnaf Odası Başkanı Tarafından Ödüllendirild

Sümeyye Ünsal’ın Başarısı Esnaf Odası Başkanı Tarafından Ödüllendirild
Bu haber 31 Temmuz 2023 - 8:44 'de eklendi ve 918 views kez görüntülendi.

Sümeyye Ünsal’ın Başarısı Esnaf Odası Başkanı Tarafından Ödüllendirildi

Pozantı Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi mezunlarından Pozantılı Sümeyye Ünsal, YKS Sözel’de Türkiye 926’ncısı olarak ilçemizin gururu olmasıyla birlikte, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Sümeyye Ünsal ve ailesini Pozantı Esnaf Odası’nda ağırlayan Başkan Yunus Aytekin, “3 milyon kişinin katıldığı bir sınavdan 926’incı olmak, ilçemiz açısından gurur verici bir durum” diyerek, bu başarıyı moral ve motivasyon açısından, Esnaf Odası Başkanı olarak ödüllendirmek istedim diyerek, anne Cennet Ünsal ve Esnaf Odasına Üye olan Baba Fatih Ünsal’ı da ayrı- ayrı teşekkür etti.

ÇEYREK ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Sümeyye Ünsal’ı çeyrek altın ile ödüllendiren Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin; “Öğrencimiz Sümeyye Ünsal, elde ettiği başarıyla ilçemiz olarak hepimizi gururlandırdı. Sümeyye kızımızı Vatana, Millete Hayırlı bir evlat olarak yetiştiren ve geleceğe hazırlayan ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Ne kadar gurur duysalar azdır. İnşallah bundan sonraki üniversite hayatında da, Sümeyye çok başarılı olur. Hem mesleğinde, hem de hayatında başarılı bir fert olarak, memleketimize ve ülkemize çok değerli hizmetler verir.” dedi.

HAYALLERİM İÇİN HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKARAK BAŞARMAM GEREKİYORDU

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Sümeyye Ünsal şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikle bu başarıyı sağlamamda ailemin emeği çok büyük. Her zaman yapabileceğimi söyleyip, en büyük destekçim oldukları için teşekkür ederim. Sınav süreci çok zorluydu. Yapamadığım zamanlar oldu. Hayallerim için yılmadan, her şeyi bir kenara bırakıp başarmam gerekiyordu. Ne olursa olsun, asla pes etmedim. Kendi imkânlarımla destek almadan evde çalıştım. Bu dönemde beni en çok motive eden de çalışanın, elinden gelenin en iyisini yapanın, her zaman başaracağıdır. Başarının yarısı başaracağına inanmaktan geçer. Her düştüğümüzde tekrardan ayağa kalkmayı bilmeliyiz. Ve son olarak da, bu başarıyı sağlamamda başta matematik öğretmenim Seyhan Hocam ve emeği geçen bütün öğretmenlerime çok teşekkür ederim.” ( Pozantı Medya)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER