1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Taşıyıcılar 15 Nisan’a hazırlanıyor.

Taşıyıcılar 15 Nisan’a hazırlanıyor.
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:43 'de eklendi ve 937 views kez görüntülendi.

Taşıyıcılar 15 Nisan’a hazırlanıyor

Pozantı’da Hayat Su’yun yurt genelinde dağıtım ağını oluşturan, gelişmelerle birlikte Alpin ve diğer bazı firmaların su ürünlerini de taşımakta olan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin genel kurulunun15 Nisan 2017 Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.

Geçmiş yıllarda haraketli, kavgalı ve yargıya taşınan gelişmelerle adını duyuran Taşıyıcılar Kooperatifi’nin halen mevcut başkanı olan Muzaffer Özdemir’in sakin kişiliğinin etkisiyle kooperatifte sular durulmuş, üyeler birbirlerine karşı daha hoşgörülü olmaya başlamıştı.

Aynı zamanda CHP Pozantı Belediye Meclis Üyesi olan Muzaffer Özdemir yaptığı açıklamada gerçekten yorulduğunu, kendisinin bir üye olarak başkanlık dönemi boyunca elinden gelen tüm imkanları kullandığını, kendisini bu göreve layık gören kooperatif üyelerine teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Kongre öncesi yapılan çalışmalar, bir tek aday üzerinde anlaşma sağlanarak, tek başkan ve tek liste ile genel kurula gidilmesi yönünde. Bu konudaki görüşler giderek ağırlık kazanıyor. Ben artık başkan adayı değilim ama yönetim kurulunda görev verirlerse tecrübelerimle yeni başkana yardımcı olmaya hazırım” dedi.

ÇİĞDEM NABIZ YOKLUYOR

Öte yandan Taşıyıcılar Kooperatifi’nin geçmiş dönem başkanlarından Mehmet Çiğdem’in yeniden önce aday sonra başkan olabilmek için nabız yokladığı da öğrenildi. Çiğdem’den henüz başkan adaylığı konusunda net bir açıklama gelmedi.

YÖNETİM DEĞİŞECEK

Gelişen olaylardan edilen bilgiye göre mevcut yönetim kurulu üyelerinden bazılarının kooperatifi huzursuz eden ve beklenti içinde olan tavırlarından dolayı bu isimlerin yeni oluşacak yönetimde yer almayacakları da üyeler arasında konuşulan konuların başında geliyor.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER