1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TATLININ ADRESİ GÜLBAHAR PASTANESİ

TATLININ ADRESİ GÜLBAHAR PASTANESİ
Bu haber 28 Eylül 2023 - 12:47 'de eklendi ve 475 views kez görüntülendi.

TATLININ ADRESİ GÜLBAHAR PASTANESİ

Pozantı Atatürk Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Gülbahar Pastanesi, tatlı çeşitlerinin yanı sıra, dondurma ve pastada da tercih markası olmayı sürdürüyor.

Pozantı’nın genç iş insanlarından Mesut Gülbahar’ın, bizzat başında durarak kendi imalat hanesinde ürettiği kadayıf  ve burma, tulumba ve diğer tatlı çeşitlerinin yanı sıra,  yine kendisi tarafından üretilen dondurmanın lezzetini tadanların da  vazgeçmediği bir yer oluyor.

 Gülbahar Burma, Tel ve Dondurmalı  Kadayıf  işletmecisinin Sahibi Mesut Gülbahar, ayrıca büyük ve küçük hediyelik tepsi siparişi alındığını, ev ve işyerlerine de servis yapıldığını belirterek, 0544 462 22 20 numaralı telefondan kendisi ile irtibat sağlanabileceğini belirtti. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER