1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TEBRİK VE KUTLAMA

TEBRİK VE KUTLAMA
Bu haber 08 Nisan 2024 - 9:31 'de eklendi ve 237 views kez görüntülendi.

TEBRİK VE KUTLAMA

0nbir Ayın Sultanı, Yüce Dinimizin ve İslam Aleminin en Kutsal Ayı olan ve  Ramazan Ayını taçlandıran Mübarek Ramazan Bayramımızı en ulvi duygularla yaşayacağımıza yürekten inanıyorum.

10 NİSAN 2024 Çarşamba gün, büyük bir manevi birliktelik içerisinde kutlayacağımız Mübarek Ramazan Bayramımızın, İslam Alemine, Yüce Milletimize ve Pozantı’lılara Hayırlar ve Uğurlara vesile olması dileği ile, Ramazan  Bayramımızı tebrik ediyorum

Bir başka Milli günümüz olan, Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 179. Yıldönümünü de, 10 Nisan 2024 Çarşamba gün kutlayacağız.

Milletimizin huzuru ve milli bütünlüğümüzün devamı uğuruna, gözlerini kırpmadan Şehitlik Mertebesine ulaşan Polislerimize  Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yine aynı uğurda Gazilik Mertebesine erişen Kahraman Polislerimize de,  acil şifalar ve aileleri ile birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum

KÜRŞAT AKPINAR

AK PARTİ  POZANTI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER