1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TOROS EKSPRES’İNİN ADANA’YA DÖNÜŞ SAATİ ERKENE ALINMALI

TOROS EKSPRES’İNİN ADANA’YA  DÖNÜŞ SAATİ ERKENE  ALINMALI
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 11:20 'de eklendi ve 3.586 views kez görüntülendi.

TOROS EKSPRES’İNİN ADANA’YA DÖNÜŞ SAATİ ERKENE  ALINMALI

Akaryakıtın, nerede ise günlük olarak, zamlanıyor hale gelmesinin etkileri, kendisini anında hissettirerek, toplu taşıma ücretlerine de, hemen yansıtılıyor. Bu nedenden dolayı da,   vatandaşlar şehirler arası yolculukta, mecburen treni tercih etmek zorunda kalıyorlar. Adana’nın, civar illerle ulaşımını sağlayan tren seferlerinin ise, günde bir ile sınırlı olması da, yolcuların bu trenlerde  yer bulmalarını, adeta imkansız kılıyor.

ERKENE ALINMALI

Adana -Konya arasında, günde karşılıklı olarak birer sefer yapan Toros Ekspresinin, Konya’dan kalkış saatinin öne  alınmıyor olması nedeniyle, bu trenin Adana’ya varış saati gece 23.00’ü  bulmaktadır. Bu saatte, Adana’da dolmuş, minibüs ve midibüsler çalışmadığı için de vatandaşlar, evlerine gitmek için mecburen taksiyi tercih etmekte, bu da kendilerine  önemli bir maddi,  külfet getirmektedir. Bu treni tercih eden yolcuların, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğünden beklentileri ise, Toros Ekspresinin Adana’ya varış saatinin, Saat 19.30’a  çekilmesinin, büyük bir kolaylık sağlayacağı şeklinde olmaktadır.   ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER