1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TSYD’E ÜÇ ADAYLA KONGEREYE GİDİYOR

TSYD’E ÜÇ ADAYLA KONGEREYE GİDİYOR
Bu haber 14 Mart 2022 - 13:21 'de eklendi ve 618 views kez görüntülendi.

Başkan Çakın Aday Değilim.

TSYD’E ÜÇ ADAYLA KONGEREYE GİDİYOR

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, 26 Mart’ta olağanüstü genel kurul kararının alındığı yönetim kurulu toplantısı sonrası görevi bıraktığını açıkladı. TSYD üyeleri Melih Torunlar, Hüseyin Sungur ve TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Kerim Hoşfikirer başkanlığa adaylıklarını açıkladı. Çakın, TSYD Tesisleri’nde yaptırılan Kış Bahçesi’nin tanıtımı sırasında üyelerle bir araya geldi. Çakın burada, yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını ve görevi bıraktığını belirterek, yeniden aday olmayacağını açıkladı. YENİDEN ADAY DEĞİLİM

Alınan karar sonrası olağanüstü bir seçim süreci yaşayacağız. Kalan dönem için yeniden aday değilim. Aday olan birbirinden değerli isimlere de başarılar diliyorum. Artık tamamen işlerime yoğunlaşacağım. Bazen tadında bırakmak gerekiyor. Bilmeden kırdığım, üzdüğüm insanlardan haklarını helal etmelerini istiyorum. Kalın sağlıcakla, sizleri seviyorum.’’ 3 İSİM BAŞKANLIĞA ADAY Bu arada, TSYD Başkanlığı’na adaylığını bir süre önce açıklayan Hüseyin Sungur’un yanı sıra gazeteci Melih Torunlar ile TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Hoşfikirer’de aday olduğunu duyurdu. GENEL KURUL 26 MART’TA TSYD Adana Şubesi’nin olağanüstü genel kurulu 26 Mart 2022 tarihinde yapılacak. Genel kurul çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek.( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER