1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 177. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ  177. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
Bu haber 18 Nisan 2022 - 11:32 'de eklendi ve 450 views kez görüntülendi.

 TÜRK POLİS TEŞKİLATININ  177. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Güvenliğimizin teminatı olan, Türk Polis Teşkilatının, 177.  Kuruluş Yıl Dönümü Türkiye Genelinde olduğu gibi, Pozantı’da da etkinliklerle kutlandı.

Hafta  dolayısıyla, 7 Nisan 2022 Perşembe gün Saat 13.00’de,  Pozantı İlçe Emniyet Müdür Vekili  Cem Doğaroğlu Başkanlığında bir gurup Polis, Şehitliği ziyaret etti. Saygı duruşunda bulundu.  8 Nisan 2022 Cuma gün Saat 11.30’da, Cuma Namazı öncesi, Aziz Şehitlerimizin Ruhlarına İthafen, Merkez Caminde Mevlid-i Şerif okundu. 

10 Nisan 2022 Pazar gün ise,  İlçe Emniyet Müdür Vekili Cem Doğaroğlu, beraberinde bir gurup Polisle birlikte, Atatürk Anıtına Çelenk Koyarak, Saygı Duruşunda bulundular. İstiklal Marşı eşliğinde, Şanlı Bayrağımız göndere çekildi. Ve etkinlikler burada sona erdi. Buradaki törende, siyasi parti  ve sivil toplum örgütü temsilcileri de hazır bulundular. 

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, güvenliğimiz teminatı ve huzurumuzun koruyucusu olan, Türk Polisinin 177. Kuruluş Yıl dönümünü teşkilat ve aileleri ile birlikte  kutluyor,  Şehit olanlara Allah’tan Rahmet, Gazilere de mutlu bir yaşam diliyoruz.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER