1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÜLKÜ OCAKLARINDAN GIDA PAKETİ DESTEĞİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN GIDA PAKETİ  DESTEĞİ
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:11 'de eklendi ve 621 views kez görüntülendi.

ÜLKÜCÜ OCAKLARINDAN GIDA PAKETİ  DESTEĞİ

Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla, Pozantı Ülkü Ocakları önemli bir etkinliğe imza attı. Önce, teşkilat olarak ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Sonrasında, kendilerine haber verilmeden, gıda kolileri kapılarına kadar götürüldü. Yaşlıların eli öpülerek, hal- hatır sorularak ve Ramazan Ayları kutlanarak, kolileri verildi. Pozantı’nın en uzak mahallerini de kapsayan bu destek, vatandaşlar tarafından da, memnuniyet ve takdirle karşılandı. Pozantı Ülkü Ocakları sitesinden yapılan paylaşımda ise, şu görüşlere yer verildi:

“Ramazan Paylaşmaktır !
Pozantı Ülkü Ocakları olarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere, yerel esnafımıza hazırlatmış olduğumuz kolilerde, bizleri kırmayarak desteğini esirgemeyen hayırseverlerimizden, Allah razı olsun. Kolilerimizin hazırlanmasında, Pozantı’mızın öz evladı, Mahmut Gıda sahibi kıymetli ağabeyim Murat Tüfekçi’ye teşekkür ederiz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER