1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ ULUS OLARAK KENETLENDİK”

“ ULUS OLARAK KENETLENDİK”
Bu haber 02 Ağustos 2021 - 10:31 'de eklendi ve 492 views kez görüntülendi.

Kaymakam Akduman’dan 5 Ağustos Mesajı:

“ ULUS OLARAK KENETLENDİK”

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, Atatürk’ün 5 Ağustos 1920’de  Atatürk’ün, Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanı sıfatı ile, Pozantı’ya ilk gelişinin 101. Yıl Dönümü dolayısıyla, aşağıdaki mesajı yayınladı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Pozantı’ya Gelişinin 101. Yıl Dönümünü, İlçemizde kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Atatürk’ün, Meclis Başkanı sıfatıyla katıldığı ilk ve tek kongre olan Pozantı Kongresi, Milli heyecanı artırmış, bağımsızlık yolunda bir Ulus olarak kenetlenmenin de, mihenk taşı olmuştur.

Kurtuluş Savaşı’nın, en buhranlı günlerinde yapılan Pozantı Kongresi, Adana’nın ve Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda, kilit rol oynamıştır.

Bu duygu ve düşüncülerle, Cumhuriyetimizin Temellerinin atıldığı, Pozantı Kongresi’nin 101. Yıl Dönümünde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile, Kurtuluş Mücadelemizin tüm Kahramanlarını Saygı ve Rahmetle anıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER