1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ÜNAL KIRTASİYE EĞİTİM SEZONUNA HAZIR”

“ÜNAL KIRTASİYE EĞİTİM SEZONUNA HAZIR”
Bu haber 04 Eylül 2023 - 8:38 'de eklendi ve 837 views kez görüntülendi.

Kalite  Çeşit  Ve Ucuzluğun Adresi:

“ÜNAL KIRTASİYE EĞİTİM SEZONUNA HAZIR”

Kırtasiye çeşitleri denildiğinde, Pozantı da akla ilk gelen isim “ ÜNAL KIRTASİYE” olur. Pozantı PTT Binası Arkası Maarif Caddesi Üzerinde bulunan Ünal Kırtasiye, çeşitliliğinin yanı sıra, kalitesi  ve fiyatları ile de, AVM’lerle arasında büyük fark var

TERCİH YERİ

Okulların açılıyor olması ile birlikte, Ünal Kırtasiye de sezona hızlı ve tercih edilecek bir giriş yaptı. Marka ürünlerin fiyatlarının velilerin ve öğrencilerin ceplerine uygun olması, Ünal Kırtasiye ye olan ilgi ve tercihi önemli ölçüde artırıyor.

İDDİALIYIZ

Ünal Kırtasiye Sahibi Tahsin Ünal, kampanyalı fiyatlarda iddialı olduklarını belirterek, aşağıdaki fiyat listelerini açıkladı:

“Faber Castel 2’li Sınav Silgisi 30.00 TL. Faber Castel 12’li uzun kuru boya 80.00TL. Faber Castel 4’lü Kurşun Kalem 30.00 TL. Faber Castel 12’li Pastel Boya 80.00TL. Faber Castel 4’lü Fosforlu Kalem Takımı 120.00 TL. Faber Castel Başlık Kırmızı Kalem 10.00 TL. Faber Castel 12’li Sulu Boya Takımı 80.00TL. Faber Castel 21. Pirit Yapıştırıcısı 60.00TL. Adel 12’li Uzun Kuru Boya 70.00 TL. Adel 12’li Pastel Boya 30.00TL Adel 4’lü Kurşun Kalem 20.00 TL.”

 ÇANTA DA ÇEŞİTLİLİK

Ünal Kırtasiyenin Sahibi Tahsin Ünal yeni sezon da, öğrenci çantası çeşitlerinde de,  kalite ve fiyat olarak iddialı olduklarını, her keseye uygun çantanın mevcut olduğunu, yanı sıra defter çeşitleri başta olmak üzere, tüm kırtasiye ürünlerinde de  hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.

Ünal Kırtasiye de ayrıca klasör çeşitleri, fotokopi kağıtları, dosya- föy bilgisayar kağıdı, parşömen kağıdı, çanta çeşitleri, Adana İl Haritası,  Yardımcı ders kitapları, Hikaye, boyama  kitapları,  sözlük çeşitleri,  pilot kalem, grafikler, hırdavat çeşitlerinin yanı sıra, fotokopi çekimi de yapıldığını söyledi.  Ünal Kırtasiye Sahibi Tahsin Ünal,  0322 581 23 90 veya 0536 685 28 38 Nolu telefonlardan bilgi alabileceklerini de  ifade etti.   ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER