1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Vali Demirtaş, Pozantı’da Mahalli Muhtarları ve stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi.

Vali Demirtaş, Pozantı’da Mahalli Muhtarları ve stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi.
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:29 'de eklendi ve 1.003 views kez görüntülendi.

Vali Demirtaş, Pozantı’da Mahalle Muhtarları Ve Stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

 

Vali Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı kapsamında, Adana’nın merkez ilçeleri ile İmamoğlu mahalle muhtarları toplantısının ardından, Pozantı İlçesi’nde görev yapan muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

İlçenin Genel Durumu ile Talep ve Beklentiler Masaya Yatırıldı

Pozantı Kaymakamlığı’nda brifing alan Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Kaymakamı Taner Tengir, İlçe Belediye Başkan Vekili Mahmut Sami Baysal, ilçede görev yapan mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda tek tek söz alan mahalle muhtarları görev yaptıkları mahallelerde yaşadıkları sorunlar ile vatandaşların talep ve beklentilerini ayrıntılarıyla anlattı. Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ise, ilçenin genel durumu ile yapılması gereken çalışmaları dile getirdi.

Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımızın Sorunlarının Çözümlenmesine Büyük Önem Veriyoruz”
Yalova masaj salonu
Muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin dile getirdikleri sorunlar ile beklentileri not alan ve toplantıda hazır bulunan kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerine talimatlar veren Vali Mahmut Demirtaş, yerel kalkınmanın sağlanmasında çok önemli bir görevi yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ettiği katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen bu toplantıların sorunların çözümü noktasında hayli yararlı ve önemli sonuçlar doğurduğuna dikkat çekti.

Vali Demirtaş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her defasında ısrarla vurguladığı gibi muhtarlarımız birer demokrasi neferlerimiz. Yerel yönetim ve yerel kalkınma elbette ki siz değerli muhtarlarımızla başlıyor. Muhtarlarımız devletimiz ile milletimiz arasında köprü vazifesi görerek. Sorunların çözümüne ve insanlarımızın refah ve mutluluğuna önemli katkılar sağlıyor. Siz değerli muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın saygıdeğer temsilcileri tarafından dile getirilen tespitler ışığında, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlenmesine büyük önem veriyoruz. Devletimizin, Hükümetimizin ve Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda bu toplantıları gerçekleştirmemizdeki amaç, vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamak. Sizlerle bir araya geldiğimiz bu toplantılarla, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında önemli mesafeler kat ediyoruz. Dile getirdiğiniz sorunların takibinin titizlikle yapılacağından kuşkunuz olmasın” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda gerçekleştirilen yeni yatırımlar ile elektrik kesintileri başta olmak üzere dile getirilen sorunların en kısa sürede çözümleneceğini de vurguladı.

Vali Mahmut Demirtaş’ın, toplantıya katılan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlara teşekkür ettiği toplantı, elektrik kesintileri başta olmak üzere alt ve üst yapı eksiklikleri, ilçenin sorunları, vatandaşların beklentileri ve kamu hizmetlerinin

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER