1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Vali Dr. Elban: “Polis Teşkilatı en büyük güvencimiz”

Vali Dr. Elban: “Polis Teşkilatı en büyük güvencimiz”
Bu haber 11 Nisan 2022 - 11:43 'de eklendi ve 437 views kez görüntülendi.
Vali Dr. Elban: Huzur ortamının korunmasında en büyük güvencemiz
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yıl dönümünü kutlayan Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, “Türk Polis Teşkilatı’mız; ülkemizdeki güven, huzur ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir” dedi.

177 yıllık köklü geçmişiyle, anayasal hak ve özgürlüklerimizi en üst düzeyde gözetip bütün insanların yaşam hakkını koruma görevini en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatının, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve güvenliğine kötü niyetli düşüne besleyenler için sarsılmaz bir kalkan ve caydırıcı bir güç olduğuna dikkat çeken Vali Dr. Elban, açıklamasında şunlara değindi:

“Geçmişten bugüne zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin ortaya koyduğu özverili çalışmalarıyla milletimizin gönlünde de önemli bir yer edinen teşkilatımız; toplumsal huzurun düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin kanunlar çerçevesinde korunması, devletimizin bekası, istiklal ve istikbalimizin temini gibi oldukça güç ve önemli görevleri yerine getirmektedir.

Suç ve suçlularla mücadeleyi en etkili düzeyde gerçekleştirebilmek için bilim ve teknolojiyi de yakından takip eden ve uygulamalarında kullanan emniyet teşkilatımız; çağın gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini sürekli geliştirmiş, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla uluslararası arenada da saygın bir yer edinerek hepimizin gurur kaynağı olmuştur. Vatanımızın, bayrağımızın, devletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatı tüm polislerimize bu özverili çalışmaları için milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu düşüncelerle ilimizde görevli polislerimiz başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir cesaret ve fedakarlıkla çalışan polislerimize başarılar temenni ediyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize esenlikler diliyorum. Türk Polis Teşkilatı’mızın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kutlu olsun.”

NOT : Gazetemizin baskı tarihine yetişmemesi nedeniyle, Pozantı Polis Teşkilatının kuruluş etkinlerini, gelecek sayımızda yayınlayacağız.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER