1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VALİ KÖŞGER POZANTI’YA GELDİ.

VALİ KÖŞGER POZANTI’YA GELDİ.
Bu haber 18 Aralık 2023 - 12:41 'de eklendi ve 603 views kez görüntülendi.

   İncelemelerde Bulundu. Açılış Yaptı.   

VALİ KÖŞGER POZANTI’YA GELDİ. 

Vali Yavuz Selim Köşger, Pozantı ilçesine giderek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Pozantı Kaymakamlığına ziyaret gerçekleştiren Vali Köşger’i, Kaymakamlık önünde Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut,  Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Kaymakamlık personeli karşıladı.

Sıcak karşılama için teşekkür eden Vali Köşger, Kaymakamlık makamında Kaymakam Vekili Karamahmut’tan ilçenin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı, tüm kaymakamlık personeline görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamada Pozantı ilçesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, “Bugün serin havası, doğası, yaylası ve tarihi değerleriyle gözde ilçemiz Pozantı’dayız. Pozantı, tüm bu güzellikleriyle ve doğal lezzetleriyle ilimizin turizm potansiyeline çok önemli değer katmaktadır. Her bir köşesi ayrı bir güzelliğe sahip ilçemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için tüm kurumlarımızla el birliği içinde çalışıyoruz.” dedi.

Pozantı’nın güzelliklerinin yanında Kurtuluş Savaşı’mızın meşalesinin ilk yakıldığı yer olması açısından da değerli bir ilçemiz olduğunu söyleyen Vali Köşger, bu ziyaret vesilesiyle vatanımız için can veren ve ölümü göze alan şehit ve gazilerimizi rahmetle yâd etti.

Vali Köşger, Pozantı Kaymakamlığı ziyaretinin akabinde Pozantı Kaymakamlığınca kurulan Sosyal Market’in açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Sosyal Market’in ilimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Köşger, marketin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Köşger, beraberindekilerle birlikte açılış kurdelesini keserek Sosyal Market’i ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine açtı ve daha sonra markette yer alan ürünleri inceleyerek bilgiler aldı.  ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER