1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VALİ VE KAYMAKAM EL KOYMALI.

VALİ VE KAYMAKAM EL KOYMALI.
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 10:25 'de eklendi ve 544 views kez görüntülendi.

HABERİN YORUMU TAMER ÜNAL

 VALİ VE KAYMAKAM EL KOYMALI.

Vatandaşın en önemli gıda maddesi olan, Halk ekmek üzerinden, on günden beri sanal ortam aracılığı ile yapılmakta olan, karşılıklı iddia ve ithamların, siyasete alet ediliyor olması ve bundan kaynaklanabilecek olan politik tartışmaların, Pozantı Halkını da karşılıklı olarak  germeye ve  kutuplaşmaya başlaması, ilçe de tedirginlik yaratmaya başlamıştır.

Pozantı Belediyesi ile, Büyükşehir Belediyesi arasında, sürdürülmekte olan, bu tartışmalara  müdahale ederek, vatandaşlar lehine  sonuçlandıracak  olan, makamlar da bellidir.

Bu olumsuz gidişata Adana Valisi Sayın Süleyman Elban ile, Pozantı Kaymakamı Sayın Emrah Akduman’ının, biran önce müdahale ederek, iki belediye arasındaki çekişmeyi, sonlandırma konusunda  uyarmaları, artık  kaçınılmaz hale gelmiştir.

22 Yıldan beri Pozantı’da, Milli ve Toplumsal birlikteliği sağlayıcı yayınlarını sürdürmekte olan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu konudaki yayınlarımızın,  Adana Valisi  Süleyman Elban ve Pozantı  Kaymakamı Emrah  Akduman’ının dikkatlerini çekeceklerine inanıyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER