1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VEFAT VE TEŞEKKÜR

VEFAT VE TEŞEKKÜR
Bu haber 22 Temmuz 2021 - 19:18 'de eklendi ve 808 views kez görüntülendi.

                                     VEFAT VE TEŞEKKÜR

Daha hayatlarının baharında iken, eşi  El Cerrahisi Uzmanı Dr. İBRAHİM AVŞİN ÖZTÜRK’ü, elim bir trafik kazasında kaybettikten 6 ay sonra, karaciğer rahatsızlığı ortaya çıkan ve organ nakli olmasına rağmen, sağlığına bir türlü kavuşamayan Hayatımızın anlamı,

                                  Canımız, Kızımız

                    GÜLŞAHSULTAN AKILEVİ ÖZTÜRK’ün

Elim vefatı sonrası, başta biz ailesi olmak üzere, dostlarını, sevenlerini ve biricik oğlu DORUK’u, derin acılar içerisinde bırakarak, aramızdan ebediyen ayrılışı sonrası, Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilişinde, bizleri yalnız bırakmayarak, büyük acımıza ortak olan, adlarını sayamayacağımız çok sayıdaki dostlarımıza, sevenlerimize, akrabalarımıza, en kalbi teşekkürü bir borç biliyor, bu vesile ile Merhume Kızımıza, Yüce Allah’tan bir kere daha rahmet diliyoruz.

MEKANIN CENNET OLSUN KIZIM

AİLESİ ADINA

ANNESİ ELİFE- BABASI HALİL AKILEVİ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER