1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YAREN- BURAK ÇİFTİ MUTLULUĞA YELKEN AÇTI

YAREN- BURAK ÇİFTİ  MUTLULUĞA YELKEN AÇTI
Bu haber 20 Haziran 2022 - 10:31 'de eklendi ve 505 views kez görüntülendi.

Adana ve Pozantı’da Muhteşem Düğün

YAREN- BURAK ÇİFTİ MUTLULUĞA YELKEN AÇTI

Pozantı ve Adana’nın tanınmış Avukatlarından Burak Köse hayatını, meslektaşı Yaren Köse ile birleştirerek, mutluluğa yelken açtılar. İlkay – Necmi Oğşarım’ın dünyalar güzeli kızları Avukat Yaren ile, Hatice Ahmet Köse çiftinin yakışıklı evladı Avukat Burak Köse, Adana ve Pozantı’da yapılan iki ayrı düğünle, hayatları birleştirdiler.

İlk düğün, kız evinin bulunduğu Adana da yapıldı. Eş dost ve meslektaşları, Yaren- Burak çiftini, bu mutlu günlerine katılımları ile ortak oldular. Düğün geç saatlere kadar, oyunlar ve danslar eşliğinde devam etti. 

İkinci düğün ise, bu defa oğlan evinde Pozantı da  yapıldı. Atatürk Kültür Merkezinde yapılan düğünde ise Pozantı’lılar da, Adana’dan  gelen kız evinin konukları ile, kısa zamanda kaynaşarak,  güzel bir mutluluk tablosu oluşturdular. Buradaki düğün töreninde de, yine aynı şekilde oyunlar oynandı. Danslar edildi. Katılımcılar, Yaren – Burak çiftini adeta pisten indirmeyerek, onların mutluluklarına eşlik ettiler.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak  bu iki düğün töreni ile, bir ömür boyu sürmesini dilediğimiz, hayat yolundaki  birlikteliklerine, ilk adımlarını atan genç çiftleri  kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyor, Oğşarım ve Köse ailelerini de, bu mutlu birliktelikten dolayı tebrik ediyoruz.  ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER