1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yavru Kurtlardan ÇGC’ye ziyaret

Yavru Kurtlardan ÇGC’ye ziyaret
Bu haber 22 Kasım 2021 - 9:56 'de eklendi ve 514 views kez görüntülendi.

Yavru Kurtlardan ÇGC’ye ziyaret

Seyhan Şehit Mehmet Volkan İlkokulu Yavru Kurt İzci Ünitesi’nde yeralan minikler, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’ni gezdi.

Sınıf Öğretmeni ve İzci Lideri Bülent Dağ liderliğinde ÇGC Tesisleri’ne gelen izcileri, ÇGC Yönetim Kurulu Üyesi A.Vahap Ünkat ağırladı. Basın sektörü ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti hakkında miniklere bilgi veren Ünkat, Yavrukurt’ların birbirinden ilginç sorularına büyük bir sabırla cevap vermeye gayret etti.

Başta Atatürk Evi, Büyüksaat, Taşköprü, eski Kız Lisesi gibi kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezen Seyhan Şehit Mehmet Volkan İlkokulu Yavrukurt İzci Ünitesi minikleri, Huzurevi’ni de ziyaret etti. Pandem nedeniyle yaşlılarla bir araya gelemeyen minik izciler, Huzurevi’ne 5 kolilik hediyelik eşya verdi. Adana İzcilik İl Sorumlusu Bülent Dağ ile birlikte İzci Marşı’nı seslendiren Yavrukurt İzci Ünitesi izcileri, “İleride hangi mesleği yapmak istersiniz?” sorusuna birbirinden ilginç yanıtlar verirken, 30 kişiden sadece 3 çocuğun gazeteci olacağını söylemesi dikkat çekti. ( Basın Bülteni)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER