1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YAYINLARIMIZ ETKİSİNİ GÖSTERDİ GÖKBEZ OKULU AÇILDI.

YAYINLARIMIZ ETKİSİNİ GÖSTERDİ GÖKBEZ OKULU AÇILDI.
Bu haber 25 Ekim 2021 - 11:42 'de eklendi ve 591 views kez görüntülendi.

Minik Öğrenciler Okullarına Kavuşuyor.

YAYINLARIMIZ ETKİSİNİ GÖSTERDİ GÖKBEZ OKULU AÇILDI.

Eğitime yeteri kadar katkı sağlayamayan, özellikle kırsal yerleşim yerlerinde, okulları öğretmensiz ve öğrencisiz bırakan, taşımalı eğitim sisteminin, yeterli olmadığının bir örneği de, Pozantı’da yaşandı.

Pozantı’nın, merkeze uzak olmasına rağmen, taşımalı eğitim sistemine dahil edilerek, sex hikaye okulu kapatılan, öğretmenleri tayin edilen, öğrencileri merkezdeki okullara aktarılan, Gökbez’de yaşanan eğitim çıkmazı ile ilgili gelişmeler yayınlarımız sonrası, okulun tekrar açılmasıyla sonuçlandı.  

seks hikaye

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinin, yörenin sorunları ve çözümleri konusunda, yol gösterici yayınlarının ne kadar etkili olduğu da, Gökbez Okulunun tekrar açılmasıyla, bir kere daha ortaya çıktı.

Gökbez Okulunun, Pozantı Merkezine uzaklığının, 20 Kilometreye aşmaması nedeni ile, taşımalı eğitim sisteminden faydalanamaması, öğrencilerin servis ücretlerinin, veliler tarafından karşılanmasıyla ile ilgili olarak,  vatandaşların bize ilettiği bu sorunu,  yayınlarımızla ile devamlı gündemde tuttuk.

Bu gelişmeler üzerine, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen bir Müfettiş bu olumsuzluğu ve velilerin servis ücreti konusunda çekmekte olduğu sıkıntılarla ilgili tuttuğu rapor sonrası, Gökbez Okulunun tekrar eğitime açılması kararlaştırıldı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ında, okulun tekrar eğitime başlaması ile ilgili olarak gösterdiği  ilgi ve hassasiyette, sorunun olumlu olarak çözümünde etkili oldu.

Milli Eğitim Müdürü  Yıldız’dan aldığımız bilgiye göre, Gökbez Okulunda gerekli fiziki ve teknik düzenlemeler sonrası, öğretmen ataması yapılması sonrası, öğrenciler de bölüm- bölüm tekrar Gökbez Okulunda  eğitime başlayacaklar. Bu gelişmeler,  Gökbez’deki öğrenci velileri arasında, büyük bir memnuniyet uyandırdı. Ve böylece çocuklarının Pozantı’daki Merkez Okullarına gönderilmesi için, ödemiş oldukları öğrenci servis ücretlerinden de kurtulmuş oldular.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER