1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yerel Medya Buluşmasında Sorunlar ve Çözüm Yolları Konuşuldu.

Yerel Medya Buluşmasında Sorunlar ve Çözüm Yolları Konuşuldu.
Bu haber 20 Eylül 2021 - 10:38 'de eklendi ve 500 views kez görüntülendi.

Yerel Medya Buluşmasında Sorunlar ve Çözüm Yolları Konuşuldu.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Yerel Medya Buluşmaları projesi kapsamında Medya Derneği ile birlikte yürütülen ve 13 Eylül 2021 Pazartesi gün, Adana Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Pandemi şartları göz önünde bulundurularak, kısıtlı katılımcı davet edildi. Yerel Medya Buluşmaları Programına, bölge illerden 55 yerel medya mensubu katıldı.

Programda Medya Derneği Başkanı ve Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem KIZILTAŞ, Daily Sabah Gazetesi Editörü Can KAZANCIOĞLU, Daily Sabah Görsel İçerik Editörü Rahmi Osman KAÇMAZ ve Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Osman Bahattin DİRLİK, yerel medya temsilcileri ile bir araya gelerek, çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.

Programda; Ana akım medya ile yerel medya temsilcileri bir araya geldi. Sunumda; Medya teknolojileri alanında ortaya çıkan gelişmeler paylaşılarak, başta “çok kanallı yayıncılık olmak”  üzere yerel medyanın ulusal düzeyde başarı göstermesini mümkün kılacak anlayışlar ve organizasyon biçimleri tartışıldı.

Sunumdan sonra; 2021 Yerel Medya Raporu ile İletişim Başkanlığına sunulmak üzere, yerel medyanın karşı- karşıya kaldığı sorunlar temsilcilerinden dinlenerek tespitler yapıldı. Yerel Medya mensupları teker- teker söz alarak, sorunlarını aktardı.

Program, diğer bölgelerde de aynı çalışmalarla devam etti.  Son olarak, 18 Eylül 2021 Tarihin de Ankara’da final yaptı. Tüm Türkiye genelinde, yerel medya sorunlarının tartışıldığı ve tespit edildiği bu program, hazırlanan raporla birlikte  ilgili birimlere  sunularak,  takibinin de, yapılacağı söylendi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER