1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ YETKİ VERSİNLER GETİRİLMEYEN HİZMETLERİ GETİRECEĞİM.”

“ YETKİ VERSİNLER GETİRİLMEYEN HİZMETLERİ GETİRECEĞİM.”
Bu haber 19 Ocak 2024 - 10:44 'de eklendi ve 440 views kez görüntülendi.

 Gökbez’in Muhtar Adayı Ahmet Örs’ten iddialı açıklama:

“ YETKİ VERSİNLER GETİRİLMEYEN HİZMETLERİ GETİRECEĞİM.”

Pozantı siyasetinin, Atatürk Caddesinden sonraki kulis merkezlerinden birisi de Maarif Caddesidir. Bu cadde üzerinde bulunan esnafların, işyerlerin de zaman -zaman yapılan siyasi  değerlendirmeler,  adeta Pozantı siyasetinin  de aynasını oluşturur.

 Bu esnaflar arasında dikkat çekeni ise, Gökbez’li Ahmet Örs ve onun terzi  dükkanıdır. Burası Gökbez’den gelen vatandaşların adeta konaklama yeri gibidir. Konuşulan konularda Gökbez Mahallesinin sorunları ile ilgili olur.

ETKİLİ

İşyeri sahibi  ve aynı zamanda Gökbez Mahallesinin 1. Muhtar azası olan 44 yaşında evli ve iki çocuklu Terzi Ahmet Örs, güler yüzü ve samimi davranışları ile de, mahallesinin sorunlarına çözüm arar. En büyük avantajı ise, bazı kamu kurum temsilcileri ile oluşturduğu ikili ilişkiler,

kendisinin sonuç alıcı çalışmalarından etkili olur.

 GÖKBEZ ADAYI

Gökbez”li Terzi Ahmet Örs, geçtiğimiz hafta içerisinde büromuza bir nezaket ziyaretinde bulunarak muhtar seçilmesi halinde, yapacaklarını aşağıdaki şekilde anlattı:

  5 YILDIR MUHTAR AZASIYIM


Gökbez Mahallesi  Muhtar azalığını 5 yılıdır yapmaktayım. Doğma büyüme, Gökbez’liyim.    Mahallemin sorunları ve çözümlerini çok iyi bilmekteyim. İşyerimin Pozantı’nın en işlek caddelerinden biri olan maarif caddesi üzerinde bulunmasından dolayı zaman zaman beni ziyaret eden bazı kamu görevlilerine de sorunları ileterek çözüme kavuşturma  imkanım oluyor.

HAYAL DEĞİL GERÇEK

Gökbez’le ilgili projelerim hayal değil, gerçek konuları kapsamaktadır. Mahallemiz  Pozantı’ya yakın olarak bilinse de,  bazı önemli eksiklikleri vardır. Bunların başında bir fırın olmayışından dolayı, mahalle halkım sıcak bir ekmek yiyemiyor. Aynı şekilde, bir kasapta bulunmaması nedeni ile,  etlerini Pozantı’dan temin etmek zorunda kalıyorlar. Sosyal tesisler konusunda da eksikliklerimiz vardır. Bunların başın da, kına ve taziye evi gelmektedir.

Cenaze yıkanacak bir gasılhanemiz yoktur.  Bunların yapılması konusunda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’dan, yaptırma sözünü aldım. Pozantı Belediyesi ile de, sıkı ilişkiler içerisine girerek mahallemin ara sokaklarını yaptırabileceğime inanıyorum.

EĞİTİM

Gökbez Okulunun eğitime açılması konusunda da, Muhtar Azası olarak  önemli görevler yüklendim.

Bu okulda, öğrenci sayımız devamlı artmaktadır.  Eğitim konusunda da  önemli düşüncelerim var. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ile, sık -sık görüşerek kendisinin Gökbez Okuluna olan ilgisinin devamını sağlıyorum. Sayın Müdürümüz de,  her zaman desteğini vermektedir.  Ana Okulun da, bilgisayarlı eğitimin ön adımlarını atmaya başladık.  Yine

Anaokulunun perdelerinin yenilenmesine katkı koydum.  Okulumuzun Kütüphane eksikliğini giderdik.” dedi.  

DOĞALGAZ

Gökbez Mahallesi Muhtar Adayı 1. Aza Ahmet Örs, Mahalleye Doğalgaz getirtilmesi konusun da çalışmalara başladığını ifade ederek, şunları  söyledi:

“Gerçeğe dönüştürmek istediğim en büyük hayalim, Gökbez’i doğalgaza kavuşturmaktadır. Bu konuyla ilgili de ön çalışmalarımı yapıyorum. Pozantı’ya gelen AKSAGAZ yetkilileri ile, görüşme imkanım oluyor.  2024 programına aldırmak içinde çalışıyorum” dedi.

SEMT PAZARI

Gökbez Mahallesi Muhtar birinci azası ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Gökbez’e Muhtar Adayı olduğunu belirten Ahmet Örs, açıklamasının son bölümünde ise şunları söyledi:

“Mahallimin, Pozantı’ya gidiş- gelişleri ulaşım açısından hayli zor oluyor. Pozantı pazarlarına giden halkımız dönüşte araç bulamadığı için, aldıklarını getirmekte büyük ölçüde zorlanıyor. Bunu  gidermek için de , Gökbez’e mutlaka bir semt pazarının kurulması gerekiyor. Bu sorunun çözümü içinde, Pozantı Kaymakamlığı, Pozantı Belediyesi ve pazarcılarla görüşerek, sorunu çözmeye çalışacağım.” dedi.

SOSYAL AKTİVİTELER

Gökbez Mahallesi Muhtar Adayı Terzi Ahmet Örs, Muhtar seçilmesi halinde yapmayı planlandığı sosyal etkinliklerle ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Öğrencilerimizi Anıtkabir’e Ata’mızın huzuruna götürmek  ve Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettirmek,  en büyük hayalimdir. Bütün bunları gerçekleştirebilmem için de, Gökbez Halkının desteklerine ve oylarına ihtiyacım var. Böylece, kendilerine hizmet verme onurunu da bana  layık göreceklerine  inanıyorum”  şeklinde konuştu.

KORUYACAĞIM

Gökbez Mahalle Muhtar Adayı Ahmet Örs,  Mahalle sınırları içerisinde bulunan ormanların kesilmemesi konusunda da, toplum destekli hareket edeceğini belirterek, “  Yeşili ve doğayı korumak, en büyük görevlerimin başına gelecektir” diyerek sözlerini şöyle bitirdi:

“Devletin dağıttığı gıda kolisi ve benzeri yardımların, şeffaf bir şekilde dağıtımını yapacağım. Bu hizmetleri oy için değil, mahalle halkımın ihtiyacı olduğu için yapmakta,  benim en önemli muhtarlık görevim olacaktır” dedi.   ( Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER