1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YETKİN SU ARAYIŞINDA

YETKİN SU ARAYIŞINDA
Bu haber 01 Mayıs 2023 - 12:42 'de eklendi ve 349 views kez görüntülendi.

YETKİN SU ARAYIŞINDA  

Pozantı’nın en uzak mahallesi olan Karakışlakçı Muhtarı Harun Yetkin,  kış ve bahar sezonlarının kurak gitmesi sonrası, yazın su sıkıntısı çekileceğini göz önüne alarak,  çalışmalarını  şimdiden başlattı.  

Muhtar Harun Yetkin, sulama suyu temini ile ilgili olarak, başlattığı çalışmalarla ilgili sanal ortamından, aşağıdaki paylaşımı yaptı:

“Niğde İli Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ali Nebol Beyi, makamında ziyaret ettim. Ziyaretim esnasında, Çamardı Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Gafur beyde geldi. Enine- boyuna, sulama suyu aldığımız Üskül göletini konuştuk. Kervansaray deresinin gölete aktarılması konusunu görüştük. Sayın Genel Sekreterim, hemen emir verdi. İnşallah yakın bir zamanda, gölete su aktarımı yapılacak. İlgi ve alakadan dolayı, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreterim Sayın ALİ Nebol Beye ve Ak Parti Çamardı İl Genel Meclis Üyesi Gafur Karaca Beye, köylülerimiz ve üreticilerimiz adına, çok teşekkür ederim.” Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER