1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YILMAZ ÇULHA YENİ BAŞKAN

YILMAZ ÇULHA YENİ BAŞKAN
Bu haber 26 Kasım 2018 - 11:32 'de eklendi ve 736 views kez görüntülendi.

YILMAZ ÇULHA YENİ BAŞKAN

Adana, Akçatekir, Pozantı ve Boğaz Mahalleri arasında, 20 yılı aşkın bir süreden beri, Minibüsle yolcu taşımacılığı yapmakta olan, Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifinde, Başkan değişikliği oldu.Bir dönem haricinde, Kooperatifin aralıksız Başkanlığını sürdüren Mehmet Kılınçkaya’nın, Başkanlıktan istifası sonrası boşalan makama, İkinci Başkan, Yılmaz Çulha seçildi. Çulhan’dan boşalan 2. Başkanlığa Mete Altay getirildi. Ayrıca, Çulhan’nın Başkan olması ile boşalan, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise, yedekten Abdullah Bülbül asil üye oldu.

AÇIKLAMA SONRA

Akçatur, Taşıma Kooperatifi Başkanlığından istifa eden Mehmet Kılınçkaya’ya, istifasının nedenini sorduğumuz da, cevabı şöyle oldu:

“Açıklama için zaman erken. Gelişmeleri, daha sonra kamuoyuyla paylaşarak, istifamın gerekçelerini açıklayacağım” dedi. ( Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER