1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜKSEKE OKULUN YEMEĞİ ARZU LOKANTASINDAN

YÜKSEKE OKULUN YEMEĞİ  ARZU LOKANTASINDAN
Bu haber 18 Aralık 2017 - 11:11 'de eklendi ve 926 views kez görüntülendi.

YÜKSEKE OKULUN YEMEĞİ

ARZU LOKANTASINDAN

Pozantı’da, 2009 yılından itibaren, önce iki bölüm, sonrasında ise, dört bölüm halinde iki ayrı binada, hizmet vermekte olan, Meslek Yüksek Okulu, Feto yurdunun önce hazineye, sonrasında ise, Çukurova Üniversitesine tahsisi sonrası, tek binada eğitim vermeye başlaması, olumlu bir adım oldu.

MÜJEDELİ HABER BEKLENİYOR

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal tarafından iletilen, Öğrencilerin yurt sorunu ile ilgili bilgi sunması üzerine,, Vali Demirtaş’ın “ BİZZAT İLGİLENEREK” çözüm getireceğini açıklaması, Pozantı da takdirle karşılandı.

Hastane yolu üzerinde bulanan, Yüksek Okula çok yakın bir konumdaki, Feto’ya ait ve yurt olarak yapılan binanın, fiziki eksikliklerinin tamamlanarak,   öğrencilere yurt olarak tahsisi, çalışmalarının sonlanması ile ilgili, müjdeli haber Pozantı’da, ilgi ve merakla beklenmektedir.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, çok önemli bir sorun olan, Yüksek Okul Öğrencilerinin, yurt ihtiyaçlarının giderilmesi konusunun, sonuna kadar takipçisi olacağımızı da, bu vesile ile kamuoyuyla bir kere daha paylaşıyoruz.

YEMEKTE ÇÖZÜM

Yüksek Okul Öğrencilerinin, bir başka sorunu ise yemek idi. Yaklaşık bir öncesine kadar, öğrenciler öğle yemeklerini yemek için, Pozantı içine gelmekte dolayısıyla da, geliş – gidiş şeklinde verdikleri dolmuş parası da, kendilerine önemli ölçüde maddi külfet yüklemekte idi. Bu sıkıntı da yine, gazetemiz aracılığı ile, öğrencilerin de görüşlerini alarak kamuoyuyla paylaşmıştık.

Yenilenen yemek ihalesini kazanan, ARZU LOKANTASI bu soruna, kesin çözüm getiren kuruluş oldu. İşletme Sahibi Mahmut Ünsal, öğrencilerin öğle yemeklerini, bizzat kendisi aracılığı ile, okula kadar götürüldüğünü, burada zaten hazır bulunan, mutfaklı yemekhane de, çok rahat bir şekilde, öğrencilere öğle yemek servisi yapıldığını açıkladı.

Mahmut Ünsal, bununla da yetinmediklerini okul çıkışı sonrasında, öğrencilerin evlerine giderken, ARZU LOKANTASINA uğrayarak, Akşam yemeklerini de yediklerini, bunun da kendileri tarafından, Yüksek Okul Öğrencilerine bir katkı sağlamak amacı ile, oluşturulduğunu ifade etti.

SIRA TAŞIMADA

Yüksek Okul Öğrencilerinin, sabah okula gidiş ve öğleden sonra da, okuldan çıkış saatlerinde, Belediye tarafından kendilerine, bir araç tahsis edileceği şeklindeki konuşulan bu araç katkısının, henüz gerçekleşmediğini, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’dan da   Yüksek Okul Öğrencileri acil çözüm beklediklerini dillendiriyorlar.

Haber: Tamer Ünal

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER