1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜZLERCE PARSEL ARSASI VAR AMA KENDİSİ KAYIP…!

YÜZLERCE PARSEL ARSASI VAR AMA KENDİSİ KAYIP…!
Bu haber 28 Mart 2022 - 11:21 'de eklendi ve 908 views kez görüntülendi.

Mahkeme İlanı ile Aranıyor

YÜZLERCE PARSEL ARSASI VAR AMA KENDİSİ KAYIP…!

Gazetecilik mesleğinde, en önemli haber kaynaklarından birisi de, ilanlardır. Dikkatli bir gazeteci, yayınlanan ilanları takip ettiğinde, çok önemli haberlere de imza atma başarısını yakalar. Bunun bir örneğini, Sözcü Gazetesinin 24 Mart 2022 Tarihli nüshasının, 15. Sayfasında  yer alan bir ilanla yaşayarak, haberleştirme gereğini duyduk.

GAİPLİK  İLANI

Adana 5. Asliye Hukuk Mahkemesinin, yayınlattığı resmi ilana göre, Çukurova İlçesi Karahan Mahallesinde, onlarca parsel ve ada üzerinde hissedar olarak bulunan, Mustafa oğlu Duran’ının, “Gaipliği ile ilgili açılan bir dava ile ilgili olarak,  tanık arama ilanı verdi.

Maliye Hazinesi ile, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kayyımlık Bürosu Başkanlığınca, ilgili mahkemede görülmekte olan, hazine adına tescil davasında, adı geçen Mustafa oğlu Duran’a ulaşılamadığı için,  gaiplik ilanı verilmiş. Henüz izine rastlanmayan, akıbeti hakkında da bir fikir sahibi olunamayan Mustafa oğlu Duran’ının,  Adana’nın Çukurova İlçesi, Karahan Mahallesinde onlarca  gayri menkul tapusu sahipliği ve hissedarlığı, tek- tek belirtilmiş.

İlgili mahkeme, Adana 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Vesayet Hakimliğinin, ilamı ile  belirtilen ve çok fazla taşınmazın sahibi olan Mustafa oğlu Duran’nın, yaşayıp -yaşamadığının yanı sıra,  akıbeti hakkında da bir bilgi henüz mevcut değil. Adana 5. Asliye Hukuk Mahkemesince verilen ilan da, bu kadar çok  gayri menkulün sahibi ve hissedarı olan Mustafa oğlu Duran için talep edilen, gaipliğine karar  verilmesi için, T.M.K.’nın 33. Maddesi gereğince, adı geçen şahsı tanıyan veya akıbeti hakkında bilgisi olanların,  6  ay içerisinde mahkemeye  başvurmaları, veya bilgi verilmeleri, aksi takdirde  adı geçen Mustafa oğlu Duran hakkında, gaiplik kararı verileceği 1. Kez ilan olundu.

DÜŞÜNDÜRÜCÜ?

Adana Çukurova İlçesi Karahan Mahallesinde, trilyonları aşan gayri menkul sahibi ve hissedarı bulunan Mustafa oğlu Duran’ının, bugüne kadar kendisinin neden bulunamadığı, veya akıbeti hakkındaki bu bilinmezliğin yanı sıra, akrabalarının olup olmadığı, güvenlik güçlerinin bu konuyla ilgili, herhangi bir araştırma yapıp yapmadığı da, düşündürücü oluyor.  ( Haber: Tamer Ünal)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER