1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Zamir Kalas Gitti Huriye Dinç Geldi.

Zamir Kalas Gitti  Huriye Dinç Geldi.
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:57 'de eklendi ve 830 views kez görüntülendi.

Kooperatif Başkanlık Seçimi Yapıldı.

Zamir Kalas Gitti Huriye Dinç Geldi.

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin, önceki hafta yapılan Genel Kurul seçimlerinde, sürpriz yaşanmadı. Ancak, Yönetim Kurulunun kendi arasında yaptığı Başkanlık seçiminde, bir efsane sonlandırıldı. 22 yıldır Kooperatif Başkanlığını yapan Zamir Kalas, aynı göreve yeniden seçilemedi. Uzun yıllar, kendi yardımcılığını yapan Huriye Dinç, Başkanlığa getirildi.

GELİŞMELER

Pozantı kamuoyunda, büyük bir yankı uyandıran seçim sonrasında, Zamir Kalas, Huriye Dinç Selahattin Ünal, Çiğdem Ulu ve Eren Pehlivan’dan oluşan, beş kişilik Yönetim Kurulu seçildi. Daha sonra, Başkanlık seçimi için yönetim kurulu toplandı. İki adaylı yapılan seçimde oylama sonrası, Huriye Dinç üç oyla yeni Başkan olurken, yıllanmış Başkan Zamir Kalas, iki oyla seçimi kaybederek, Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

AÇIKLAMA

Görev teslimi sonrası, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin, ilk kadın Başkan olama ünvanını da kazanan Huriye Dinç, yaptığı açıklama da şunları söyledi:

 “Kamuoyu kulislerinde konuşulanlar, bizi bağlamıyor. Kooperatifimizin üyeleri, her seçimde olduğu gibi, önce yönetim kurulu üyelerini seçtiler. Sonrasında toplanan yönetim kurulumuz, iki Başkan adaylı seçimi yaptı. Arkadaşlar, Başkanlığa beni layık görmüşler. Üç oyla ben kazandım. İki oy alarak, seçimi kaybeden ve uzun yıllar Başkanlığımızı yapan Zamir Kalas’a da,  yaptığı hizmetlerden dolayı, kendisine teşekkür ediyorum yanı sıra, beni Başkanlık görevine layık gören üyelerimize ve yönetim kurulu üyelerimize de, aynı teşekkürü iletiyorum” dedi.

Başkanlık seçimini,  Denetim Kurulu Üyeleri Aynur Ayhan ile, Mehmet Kurtul’da izlediler. Ve seçimi kazanan Huriye Dinç’i hep birlikte tebrik ettiler.

HAFTAYA

Pozantı Esnaf Sanatkarlar Kerdi ve Kefalet Kooperatifinin seçimlerinin, bu görünen ön yüzüdür. Seçimin perde arkası ise, Pozantı kulislerin de konuşulmaya devam ediliyor. Bu konuşmalarla ilgili gelişmeleri, önümüzdeki haftalardan itibaren, Suat Yıldırım ve Eski  Başkan Zamir Kalas’la konuşarak, kamuoyunu bilgilendireceğiz.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER