1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAMİL ERBİL’İN SİYASİ YÜKSELİŞİ

KAMİL ERBİL’İN SİYASİ YÜKSELİŞİ
Bu haber 25 Eylül 2019 - 16:45 'de eklendi ve 1.538 views kez görüntülendi.

Yedek’ den Geldi Başkan Vekili Oldu.

KAMİL ERBİL’İN SİYASİ YÜKSELİŞİ

Kamil Erbil, nev-i şahsına münhasır bir isimdir.  Kişisel ilişkileri başta olmak üzere,  iş ve siyasi  hayatında da, hoşgörülü davranışları ile, çevresinde hep aranılan isimdir.Ak Parti, Pozantı Teşkilatının Kuruluşundan itibaren, her kademesin de görev alan, iki yıl  da partisinin Pozantı İlçe Başkanlığını yapan Kamil Erbil, 2019 yerel seçimlerinde, meclis üyeliği sıralamasında Cumhur İttifakından yedek kalmış, sonrasın da, gelişen istifa ile, asaleten meclis üyesi olmuştur.

Pozantı Belediye Meclisi Encümen Üyeliğinin yanı sıra, Bütçe Plan Komisyon Üyeliğini de yürütmekte olan Kamil Erbil, geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın onayı ile, Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlendi. Bu önemli görev de, makam da oturmayı değil, vatandaşlarla  iç içe olmayı tercih eden Kamil  Erbil,  yakında taşınacak olan Dağdibi Köyünü, Kaymakam  Muammer Sarıdoğan,  Afat Ekibinden Gültekin Genç ile birlikte giderek, bizzat yerindeki incelemelerde hazır bulunarak, belediyeyi temsil etmiştir.

EMANETİ TESLİM ETTİ.

Belediye Meclis Üyesi Kamil Erbil, yaptığı Başkan Vekilliği görevinde, Başkan Mustafa Çay’ın hizmet anlayışını, aynen devam ettirdiğini,  belirterek şunları söyledi:

“Bu süre zarfında  Pozantı’da, hemşerilerime bir katkı sunabilmişsem, büyük mutluluk duyarım.  Sayın Başkanımızın,  bana emanet ettiği, Belediye Başkan Vekilliğinden dolayı  da, kendisine teşekkür ediyorum.  Emaneti, tekrar kendisine  gönül huzuru ile teslim ederken, vereceği her göreve hazır olduğumu  belirtiyorum” dedi.  ( Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER