1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı’da da Yaya Öncelikli Trafik Uygulaması

Pozantı’da da Yaya Öncelikli  Trafik Uygulaması
Bu haber 07 Ekim 2019 - 14:31 'de eklendi ve 541 views kez görüntülendi.

Pozantı’da da Yaya Öncelikli

Trafik Uygulaması

İçişleri Bakanlığınca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesi ile başlayan etkinlikler dizisinin sonuncusu olan “Yaya Geçidi Nöbeti” Pozantı’da da gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, yaya geçitlerinde ” Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz ” sloganı ile, Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Emniyet ve Jandarma trafik birimlerinin personeli, kamu kurumlarının amirleri ve öğrencilerin katılımı ile, sürücülere bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

Yaya geçitlerinde yayaların geçiş üstünlüğü olduğu hatırlatıldı. Vatandaşlar tarafından da merak ve ilgi ile izlenen yaya öncelikli çalışmalarla ilgili olarak Adana Büyükşehir Belediyesi önceden belirlenen geçiş güzergahlarını beyaz renkli çizgilerle işaretlediler.  Araç sürücüleri bu ikaz yerlerine geldiklerinde trafik ekiplerince. Durdurularak kendilerine uygulama ile ilgili olarak, uyarıcı bilgiler verildi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER