1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ATA’mızı Ölümsüzlüğünün Yıl Dönümünde Andık.

ATA’mızı Ölümsüzlüğünün Yıl Dönümünde Andık.
Bu haber 11 Kasım 2019 - 8:56 'de eklendi ve 642 views kez görüntülendi.

ATA’mızı Ölümsüzlüğünün Yıl Dönümünde Andık.

“GİDEREK DAHA FAZLA ÖZLÜYOR VE ARIYORUZ.”

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız bir 10 Kasım’ı daha, emanetlerinin koruyucuları olarak, andık. Anıtkabir’i binler doldurdu. Türkiye’nin her yerinde, 10 Kasım coşkulu duygularla yad edildi. Devrimlerinin, Eserlerinin ve Cumhuriyetin koruyucusu olacağımıza verdiğimiz sözleri, öğrencilerimizin çeşitli gösterileri ve sunumları ile, tekrar yüreğimizde hissettik.

TÖRENLER

10 Kasım 1938’in, 81. Anı Yıl Dönümü Pozantı’da,  Saat 09.00’ da Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Çelenklerini koyması ile, başlandı.

Giderek artan,  her kesimden kalabalıkların ve öğrencilerin katıldığı anı töreni, saat 09.05’de sirenler eşliğinde  iki dakikalık Saygı Duruşu ve devamında, İstiklal Marşı eşliğinde, Şanlı Bayrağımız gönderin yarısına indirildi.

Saat 09.30’da, Atatürk Kültür Merkezinde başlayan törenler, yine Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Eğitimci Mehmet Kocaoğlu yaptı. Kısa ve öz mesajlar iletilen sunum konuşması, gerçekten takdire değerdi. Belgesel sunumu, şiirlerin okunması, oratoryo ve sesli gösterilerin sunumu, resim sergisi ile bir 10 Kasım Anı Yıl Dönümü daha sona erdi.Her geçen yıl, daha da fazla sahiplenilerek ve artan kalabalıklarla anılan, bu milli günümüzün coşku ve duygusu, sonsuza kadar yaşayacaktır.

( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER