1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SELÇUK İNŞAAT EMLAK VE OTO KİRLAMA HİZMETE GİRDİ

SELÇUK İNŞAAT EMLAK VE OTO  KİRLAMA HİZMETE GİRDİ
Bu haber 08 Ocak 2018 - 11:13 'de eklendi ve 1.218 views kez görüntülendi.

SELÇUK İNŞAAT EMLAK VE OTO

KİRLAMA HİZMETE GİRDİ

Pozantı’da peş, peşe, hizmete giren iş kolları kervanına, Selçuk Emlak İnşaat ve Araç Kiralama da katıldı. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Genç İşadamlarından Selçuk Coşkun’nun, Atatürk Caddesi üzerinde, Karadeniz Fırını yanında, hizmete giren çok amaçlı kuruluş da başta, İlçe de eksikliği büyük ölçüde hissedilen, araç kiralamanın yanı sıra, değişik iş kollarında da hizmet verecek. Selçuk Emlak ve İnşaatın açılışı kalabalık bir katılımla, geçen hafta yapıldı.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Belediye Meclis Üyelerinden MHP’li Adil Çakmakçı ve Murat Kutlu’nun yanı sıra, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri de, açılışta hazır buldular. Kesilen Kurban eşliğinde, yapılan açılışın kordelasını, Pozantı Kaymakamı Tengir, Belediye Başkanı Baysal, Ak Parti İlçe Başkanı Arısoy ve MHP İlçe Başkanı Taşpınar, hayırlı uğurlu olsun temennisi ile birlikte, kestiler.

Açılışın sonralarına doğru ise, dualar edilerek bol kazançlar dilendi. Selçuk Emlak İnşaat ve Araç Kiralama, iş yeri sahibi, ve aynı zamanda, Ak Parti Pozantı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan Selçuk Coşkun, açılış sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında,   tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti. Ve faaliyet alanı ile ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Pozantı da büyük ölçüde eksiği hissedilen, araç kiralama, önemli bir faaliyet alanımızı oluşturacak. Yanı sıra, her türlü DUBLEKS VİLLA Anahtar Teslimi İnşaatı yapılacak. ARSA, BAĞ, BAHÇE, Satımı da, yine faaliyet alanımızın bir başka yönünü oluşturacak. Firmamızla, görüş alışverişinde bulunmak isteyenler, 0532 167 45 80 – 0530 340 45 80 – 533 467 45 80 GSM Telefonlarımızın yanı sıra, 0322 581 45 80 Numaralı sabit telefondan da, bizimle irtibat sağlayabilirler”. dedi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, genç girişimci Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun’a hayırlı olsun diyoruz.

Fotoğraf- Haber: Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER