1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KERMES İLGİ GÖRDÜ.

KERMES İLGİ GÖRDÜ.
Bu haber 26 Mart 2018 - 9:06 'de eklendi ve 1.074 views kez görüntülendi.

KERMES İLGİ GÖRDÜ.

Ak Parti İlçe Kadın Kollarının, Merkez Camii önünde düzenlediği, Tavuklu Pilav, Ayran ve Tatlıdan oluşan, AFRİN’e Yardım Kampanyası Kermesi Camii çıkışındaki cemaat tarafından da, büyük ilgi ve takdir gördü.Yanı sıra, Cuma pazarından dönen kadınlar da, kermesi ziyaret ederek, güçleri nispetinde, maddi katkıda bulundular.Daha sonra, Kermes den elde edilen maddi gelir, MEHMETÇİK VAKFI hesabına yatırıldı.

NAMAZ VE KERMES

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri, Sarıçam Belediyesi Eski Başkanı, Ahmet Zenbilci beraberinde, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partililerle birlikte, Cuma Namazını, Merkez Camiinde eda etti. Çıkışında, Ak Parti, İlçe Kadın Kollarının, Zeytin Dalı Harekatına katkı için düzenledikleri, Tavuklu Pilav, Ayran ve Tatlıdan oluşan, kermese katılarak, bu davranışlarından dolayı da, Ak Partili Kadınları tebrik etti. Daha sonra da, camii cemaati ile, bahçede sohbet ederek, görüş alıverişinde bulundu.

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER