1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AGSYD BASIN ÖZENDİRME YARIŞMASI SONUÇLANDI

AGSYD  BASIN ÖZENDİRME YARIŞMASI SONUÇLANDI
Bu haber 19 Haziran 2023 - 10:45 'de eklendi ve 1.038 views kez görüntülendi.

AGSYD  BASIN ÖZENDİRME YARIŞMASI SONUÇLANDI  

Tennis Europe Adana Cup 148 Under organizasyonu sponsorluğunu üstlenen Sarıçam Belediyesinin katkıları ve AGSYD Adana Şube Başkanlığı ile yapılacak olan Ödüllü yarışmanın jürisi eserleri değerlendirdi. 3 kategoride değerlendirilen eserlerden 6 eser ödüle layık görüldü.

AGSYD Basın Özendirme Yarışması Sonuçlandı

1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın ardından Tennis Europe Adana Cup 148 Under organizasyonu sponsorluğunu üstlenen Sarıçam Belediyesi ve AGSYD Adana Şube Başkanlığı ile ortaklaşa yapılan basın özendirme yarışması duyurusunun ardından teslim edilen eserler değerlendirildi.

JÜRİ

AGSYD Adana Şube Başkanlığı tarafından oluşturulan jüride Sarıçam Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, Sarıçam Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül, AGSYD eski Adana Şube Başkanı ve geçmiş dönem TSYD Adana Şube Başkanı Ahmet Kurtul Çakın, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Radyo ve TV Programcılığı Bölüm Başkanı Erdoğan Gürdal, Fotoğraf market ve Öz Ticaret fotoğrafçılık sahibi ATO Meslek Komitesi üyesi Kemal Özhallaç, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Caner Taymış, Şube Sekreteri Dursun Dağtekin ve Başkan Vekili İsa Ekici bulundu. Puanlama her dal için kendi alanındaki kriterler göz önünde bulundurularak yapıldı.

TEŞEKKÜR

AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz yarışma ile ilgili olarak meslekte emek veren tüm katılımcılara teşekkür etti ; ‘Şube Başkanlığımız öncülüğünde ilk kez hayata geçirdiğimiz bu yarışmaya öncü olduğu için Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a teşekkür ederiz. Yerel Basına her daim can suyu olmak iyi ve güzel girişimleri desteklemek adına yaptığımız bu organizasyonun devamı gelecek. Farklı alanlarda farklı zamanlarda yapacağımız bu tür yarışmalar ile hem mesleğe olan ilgiyi güncel tutabilmek, hem de genç meslektaşlarımıza destek olabilmek adına yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımız devam edecektir’ dedi
Jüri değerlendirmesinin ardından Haber ve Fotoğraf dalında sadece birinciler sıralamada yer alırken, Sayfa düzeni dalında ise 3 eser dereceye girdi. Ödüle layık görülen eserler ise şu şekilde sıralama buldu:
Haber Dalı: Hüseyin Sungur – Günaydın Gazetesi
Fotoğraf Dalı: Ayşe Can Sazlıdere – Adana Haber Merkezi
Sayfa Düzeni Dalı:
1. Ahmet Kırmızıdal – Eğemen Gazetesi
2. Emre Ekici – İlkhaber Gazetesi
3. Şeyda Turaçlar – Çukurova Pres
Mansiyon:
Esra Solmaz Yıldız – Toros Gazetesi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER