1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ’DE FESTİVAL HAVASINDA TEMAYÜL

AK PARTİ’DE FESTİVAL HAVASINDA TEMAYÜL
Bu haber 14 Mayıs 2018 - 12:16 'de eklendi ve 980 views kez görüntülendi.

 

Ak Parti Pozantı Teşkilatı İLGİ ODAĞI idi…

FESTİVAL HAVASINDA TEMAYÜL

Ak Partinin, her seçim öncesi gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği, TEMAYÜL yoklaması, 24 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir katılımla yapıldı.

İLK TURDA BAŞKAN

Yüreğir Serinevler, Kapalı Spor salonunda, 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılan Temayül yoklaması, bir festival havası içiresinde geçti. Aday adaylarının, tanıtım stantları ile görüntü ve gönül zenginliği ile coşturdukları Temayül Yoklamasında, Ak Partinin Adana Teşkilat Mensupları da hasret giderdiler. Moral motivasyonu depoladılar. Ve 24 Haziran seçimlerinin ilk turunda, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, bu defa “ BAŞKAN” olarak görevine devam edeceği, parlamentoda ise çok büyük bir Millet Vekilliği sayısına ulaşacakları konusunda da ortak tavır aldılar.

TAM KADRO

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığını, iki yıldan beri büyük bir başarı ile sürdürmekte olan ve çalışmaları ile, başta Adana İl olmak üzere, Genel Merkezin her kademesinde takdirle karşılanan, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve teşkilat mensupları, Temayül Yoklamasında da, yine ilgi odağı oldular.

BAŞARI ZİYARETİ

Temayül Yoklamasının yapılacağı ve bir Festival havası görüntüsünde geçen, Yüreğir Serinevler, Kapalı Spor Salonu Bahçesinde, aday adaylarının kurduğu, tanıtım stantlarını, beraberindeki partililerle birlikte, tek-tek dolaşarak başarı dileyen Yusuf Arısoy, bu davranışı ile de, farklılığını bir kez daha ortaya koydu.

ÜÇ AYRI DEĞERLENDİRME.

Temayül sonrası, Gazetemize bir açıklama yapan, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, gelişmeleri şöyle anlattı:

“ 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz, Temayül Yoklamasın da, toplam 143 aday adayı için, teşkilatımız oy kullandı. Bundan sonrasındaki aşamada, temayülden çıkan aday adaylarımız, toplam da üç ayrı görüşme sonrası, aday belirleme komisyonunda, mülakata girecek ve sonrasında da, aday belirlemesi yapılacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’nın öncülüğünde, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız, Adana’nın her ilçesini temsilen, 24 Haziran seçimlerinde, ilimizi en iyi temsil edecek olan isimler, böylece titizlikle belirlenmiş olacaktır. Böylece, 24 Haziran Seçimlerinin önemini ve Adana’nın sorunlarını çok iyi bilen, isimlerle seçimi başarılı bir şekilde atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Biz de, Pozantı İlçe Teşkilatı olarak ve yıllardır devam ettirmekte olduğumuz çalışmalarımıza, daha büyük bir ivme kazandırarak Ak Partiyi, Pozantı’da da birinci parti yapacak ve Sayın Cumhurbaşkanımız, bu defa “BAŞKAN” olarak, Millete hizmet yolundaki mücadelesine, “ DEVAM” katkısı koyacağız.”dedi.

SKM’LERE DURMAK YOK

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Parti Teşkilatının çalışma şeklini ise, aşağıdaki şekilde özetledi:

“İlçe teşkilatlarında kurulan ve kısa adı SKM olan, Seçim Koordinasyon Merkezi Birimleri, her seçimde olduğu gibi, 24 Haziran seçimlerinde de, İl Başkanlığımızın Koordinesinde, görevlerini artan bir tempo ile, sürdürmeye devam edecektir. SKM Biriminde, İlçe Teşkilatlarında görevli olan bütün üyelerimiz, görev alabileceği gibi, gönüllü olan bütün partililerimizde, bu çalışmaya ortak olabileceklerdir.

21 MAYIS’TA START

Bu anlamda, 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü, STARTINI vereceğimiz, seçim çalışmalarını, çok kalabalık bir ekiple sürdüreceğiz. Yine, 21 Mayıs Pazartesi günü, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından, açıklanacak olan seçim beyannamesi, ülkemize kazandırılacak olan, yeni yatırımlar ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan SOSYAL PROJELERİ, hemşerilerimize büyük bir özenle, aktarmaya ve 24 Haziran seçimlerinde rekor bir başarı ile, bu çalışmaları tamamlamayacağımıza olan inancımız sonsuzdur.

İTTFAKLA ADIM- ADIM

Yurt Genelinde oluşturulan “İTTİFAK” Pozantı’mızda da, büyük bir ilgi görmüş, Ak Parti – MHP birlikteliğini vatandaşlar da, TAKDİR ve TEŞVİKLE karşılamışlardır. MHP İlçe Başkanımız, Sayın Durmuş Taşpınar ile birlikte yürüttüğümüz, 24 Haziran çalışmalarında, Pozantı’yı ve tüm mahallerini, adım -adım dolaşıyor, vatandaşlarımızı bilgilendiriyor, önerilerini alarak, ihtiyaçlarını da tespit ediyoruz.” Yanı sıra, İlçe binamızda günün her saatinde açık olup, partili – partisiz, tüm vatandaşlarımızın, dilekleri ve isteklerinin karşılanması için de, yoğun bir çalışma sergilemektedir.”dedi.

ÖZEL: HABER HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER