1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKTAŞ: PARTİLER DÜŞMAN DEĞİL REKİPTİRLER

AKTAŞ: PARTİLER DÜŞMAN DEĞİL REKİPTİRLER
Bu haber 25 Şubat 2019 - 8:57 'de eklendi ve 975 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Çalışmalara Başladı.

AKTAŞ: PARTİLER DÜŞMAN DEĞİL REKİPTİRLER

Türkiye genelinde olduğu gibi Pozantı’da da, önce Belediye Başkan Adayları netleşti. Cumhur ve Millet İttifaklarının yanı sıra, Saadet Partisi, İyi Parti de
Kendi Başkan ve Meclis Üyesi Adayları ile, 31 Mart 2019 seçim çalışmalarının startını verdiler.

SAADET “AKTAŞ” DEDİ.

Saadet Partisi Pozantı İlçe Teşkilatı, Pozantı’lının tanıdığı, sevilen ve deneyimli siyasetçi İsmail Aktaş’ı, Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi. Meclis Üyeliklerine ise, 7’si Asil, 2’si Kontenjan olmak üzere, Sadık Pinegöz, Mustafa Yavuz, Hasan Avcu, Ümmügülsüm Ergin, Feramuz Ünsal, Ahmet Hakverdi, Bilal Can Ateş, Kontenjan olarak Ayşe Pinegöz, Hasan Hüseyin Ergin’den oluşan, 9 ismi İlçe Seçim Kuruluna bildirdi.

“DÜŞMAN DEĞİL RAKİP”

Saadet Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı İsmail Aktaş, beraberinde İlçe Eski Başkanı ve 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Sadık Pinegöz ile, büromuzu ziyaret ederek, şu açıklamalarda bulundular.Teşkilatıma, beni aday gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milli Görüşçü kadrolar, ülkemizin güvencesi, sigortası ve teminatıdır.
Seçimler, bir demokrasi yarışıdır. SİYASİ PARTİLER, BİRBİRLERİNİN DÜŞMANI
DEĞİL, OLSA- OLSA BİRBİRLERİNİN RAKİPLERİDİR.

ÜSLUBA DİKKAT

Hepimiz daha iyinin, güzelin mücadelesini vermek için, çalışıyoruz. Bu yüzden, seçim meydanlarına çıkarken, sözlerime bir çağrı ile başlamak istiyorum. İlk çağrımız şudur. Bu süreçte, parti yetkilileri aday arkadaşlarımız, üsluplarımıza çok dikkat etmek mecburiyetindeyiz. Birbirimizi, insafsızca suçlamak yerine, problemlerimizi sıralayıp, çözüm için projelerimizi anlatmalıyız.

KUTUPLAŞMA

Bu ülke için, en büyük tehlike kutuplaşmadır. Oy devşirmek için, toplumu germek, seçimi savaş gibi görmek, hemen her konuda ülkeyi, birbirinden ayıracak üsluplara tevessül etmek, bu aziz millete yapılabilecek en büyük kötülüktür.

TEŞEKKÜR

Ben, sözlerime Sayın Cumhurbaşkanımıza, teşekkür ederek devam etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız, Belediyecilikte 94 ruhu lazım diyor. Doğru söylüyor. Ben, o dönem genç bir ilçe başkanı olarak, davanın bir eri olarak, o kervanın içindekilerden birisiyim. Aynı inanç ve kararlılıkla, bugünlere geldik. Rüzgara göre yön değiştirerek değil, hedefine kilitlenmiş mermi gibi, hedefinden ve yolundan sapmayanlardanız. Halka hizmetin, hakka hizmet olduğuna inanırız.
Pozantı’lı hemşerilerimizin de, bize teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Ve efsane belediyeciliğin, nasıl yapıldığına hep beraber şahit olacağız İnşallah.” dedi.
( Haber Tamer Ünal Fotoğraflar Hayriye Eroğlu )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER