1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Anadolu şampiyonu Ceyhan’dan…

Anadolu şampiyonu Ceyhan’dan…
Bu haber 20 Temmuz 2023 - 8:35 'de eklendi ve 973 views kez görüntülendi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 41 kiloda şampiyon olan güreşçi Yiğit Hamza Egemen’i gönülden kutladı

Anadolu şampiyonu Ceyhan’dan…

“Bu gurur Ceyhan’ımızın”

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in desteğini esirgemediği takım sporcularından Yiğit Hamza Egemen, büyük bir başarıya  imza attı.
Egemen, Yozgat’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Güreş Ligi’nde 41 kiloda şampiyonluğu elde etti. Hamza Egemen’i makamında ağırlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Hamza Egemen’i gönülden kutluyor, yiğit evladımın gözlerinden öpüyorum” dedi.
Yozgat’ta yapılan Yıldızlar Anadolu Ligi Güreş Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak Ceyhan’a büyük mutluluk yaşatan Yiğit Hamza Egemen ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaşan Başkan Hülya Erdem, “Sevgili evladımın yolu açık, başarıları daim olsun” diye konuştu.
Başkan Hülya Erdem, güreş takımının her geçen gün yeni başarılara imza atmasından duyduğu onuru kamuoyuyla paylaştı. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER