1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DEVLET HASTANESİNDE “ÇAT KAPI TEDAVİ”

DEVLET HASTANESİNDE “ÇAT KAPI TEDAVİ”
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:54 'de eklendi ve 1.309 views kez görüntülendi.

Uzman Sağlık Ekipleri Tamamlandı.

DEVLET HASTANESİNDE “ÇAT KAPI TEDAVİ”

Bir zamanlar, yörenin en önemli ve donanımlı sağlık kuruluşu olan, siyasi çekişmeler sonrası bu etkinliğini yitiren, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde, nihayet olumlu gelişmeleri  haberleştirme imkanını bulabildik.

GELİŞEMELER

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi, hep gözlemlerimiz altında oldu. Özellikle, son on ayda yapılan değişimlerle, toparlanmaya başlanan bu sağılık kuruluşu, her geçen gün ilgi çeker hale geliyor. Yayla göçünün de hareketleniyor olması da, bu iyileştirilme çalışmalarında önemli etken oldu.

Bu haber çalışmasında, görüşlerini almak isteğimiz yetkililer, hiçbir açıklamada bulunamayacaklarını belirtmeleri sonrası, kendi istihbaratımızla oluşturduğumuz haberi, kamuoyuyla paylaşıyoruz.

EKSİK YOK

D -Gurubu statüsünde, 25 yataklı bir sağlık kuruluş olan, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinin Başhekimliğini, aynı zamanda Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi de olan, uzman Dr. Akif Küçükcan son 10 aydan beri yürütüyor. İdari kadroların da büyük özverisi ile, olumlu adımlar atılan Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde, Uzman Doktor eksikliği bulunmuyor.

“ÇAT KAPI TEDAVİ”

Hasta yoğunluğunun, giderek artamaya başladığı Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde Diş, Dahiliye, Çocuk, Kadın Doğum, Psikolog,  Genel Cerrah ve Acil servislerindeki Uzaman Hekimler, bu başarının mimarları oluyorlar.

Bu sağlık kuruluşuna müracaat eden hastalardan, önceki yıllardaki şikayetler, kamuoyuna yansımaz oldu.  Üç Diyaliz Merkezinin yanı sıra, tahlil ve diğer benzeri sağılık hizmetlerinin, çok daha çabuk verilmeye başlandığı, “ ÇAT KAPI”  sağlık hizmetleri  verilen  hastanenin, fiziki şartları da yenileniyor.

Yıllardır boyanmayan hastane, adeta pırıl -pırıl hale getirildi. Yine büyük bir eksiklik olan kar ve soğukla don yapan ve zaman -zaman da, tehlikeli olan ana binaya giriş merdivenin üstüne, sundurma yapılarak,  hastaların kayıp bir yerlerini kırmalarının da, önüne geçildi.  

Yaptığımız araştırmalarda, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinden, artık Adana Hastanelerine çok önemli olmaması halinde, hasta  gönderilmediği ve bu sayının her geçen gün azaldığı, bu da hastane hizmetlerinin çıtasının, giderek  yükseldiğinin bir işareti oldu.

 BİZE ULAŞIN

Evde sağlık hizmetlerinin de verildiği, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine ve Akçatekir Semt Polikliniğine Telefon ve Sanal Ortamdan ulaşım adresleri ise, aşağıdaki şekildedir.

POZANTI 80. YIL DEVLET HASTANESİ

Adres: Zafer Mah. Hastane Cad. No: 81 
01470-Pozantı, Adana 

Tel  : +90 322 581 39 20
Tel  : +90 322 581 39 45
Tel  : +90 322 581 39 55
Fax : +90 322 581 39 19

E-Mailadanadhs5@saglik.gov.tr 

Evde Sağlık Hizmetleri:
 Tel:+90 322 581 39 45 Dahili: 3094
 Tel: 444 38 33.

AKÇATEKİR SEMT POLİKLİNİĞİ  İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Adres: Akçatekir Mah. Toros (Büyüktekir) Sok. No:225 
Pozantı, Adana, Türkiye

Tel   : +90 322 584 39 00
Fax : +90 322 581 39 19
E-Posta: adanadhs5@saglik.gov.tr

GÖZLEMİMİZ ALTINDA

Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak toplumun menfaatleri, yayınlarımızda hep  önceliklidir. Hastane, yine gözlemlerimizin arasında yer almaya devam edecek olup, bu olumlu ve umut verici gelişmeyi haberleştirdiğimiz gibi, olası aksaklıklardan haberimiz olması halinde, bu defa eleştirel yayınlarımız, yine sütunlarımız arasında yer alacaktır. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER