1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GENÇLİK HAREKETİ “NUH ŞEN’İ” MUHTAR YAPTI

GENÇLİK HAREKETİ “NUH ŞEN’İ” MUHTAR YAPTI
Bu haber 22 Nisan 2019 - 9:22 'de eklendi ve 917 views kez görüntülendi.

Ardıçlılar “Birlikte Dirlik” Sloganı ile Yola çıktılar.

GENÇLİK HAREKETİ “NUH ŞEN’İ” MUHTAR YAPTI

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

Gazetemizin geçen haftaki sayısın da kamuoyuyla paylaştığımız, “ POZANTI SİYASETİNİN ÜVEY EVLADI ARDIÇLI” haberi, büyük yankı uyandırdı.Bu gelişmenin, kendilerini kamçıladığını, ileriye dönük başlattıkları “ GENÇLİK HAREKETİNE,” İvme kazandırdığını belirten mesajlar, yayınlarımızın gerçekliliğinin ve duyarlılığının da bir göstergesi oldu.

BAŞLADI

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden kısa bir süre önce, Ardıçlı’lı gençlerin, ortak bir konsensüs kurarak başlattığı, “ MUHTARLIKLA İLK ADIM” sloganı altındaki çalışmaları sonucu, sandıktan, Ardıçlı’lı Aday, Nuh Şen’nin dört rakibine, yaklaşık 500 oy fark attığı bir sonuç çıktı.

İLERİYE DÖNÜK

Zafer Mahallesinin, yeni ve aynı zamanda Pozantı’nın da, en genç muhtarı olan Nuh Şen, geçtiğimiz hafta büromuzu ziyaret etti.Kendisi de aynı zamanda Ardıçlı’lı olan, Yönetici Muhabirimiz Hayriye Eroğlu’na yaptığı açıklamada, yayınlarımız dolayısıyla, “ GENÇLİK HAREKETİ” adına bize teşekkür etti. Ve açıklamasını, şöyle sürdürdü.

SIKINTI

“Sizin de bahsettiğiniz gibi, Ardıçlı Köyü ekonomik sıkıntılar nedeni ile, en fazla göç veren kırsal bir yerleşim alanıdır.İşsizlik, büyüklerimizi Pozantı’da yerleşemeye mecbur bırakırken, bulabildikleri işlerle, evlerini ve geçimlerini sağlamışlardır.Onların ellerinden gelen ancak, bu kadar idi. Fakat, biz gençler olarak, bununla yetinmiyoruz. Hedefimiz daha yüksektir. Önce, Muhtarlık seçimleri ile başlattığımız, “ BİRLİK ve DİRLİK” mücadelesinde attığımız uzun adımların, ilk sonucunu aldık. Bu bizim için başarıdır.”

DERNEK

Zafer Mahallesinin yeni Muhtarı Nuh Şen, görevi devraldığı, yıllanmış Muhtar Mehmet Bölgeye de, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. “Birlik ve Dirlik oluşumunun yeni hedeflerini, şöyle açıkladı:
“ Zafer Mahallesi- Ardıçlı Köyü Yardımlaşma Derneğini, yeni bir birleşmenin öncüsü olarak kuracağız. Hedefimiz, tüm Zafer Mahallesi sakinlerini de, ayrım yapmaksızın bir-araya getirmektir. Bu çıkışımıza, büyüklerimiz ve mahalle halkından da, büyük destek görüyor olmamız, bizi heyecanlandırıyor.Bu derneğin faaliyete geçmesi sonrası, gelecek Genel ve Yerel Yönetim Seçimlerinde, Ardıçlı’lar ve Zafer Mahalleliler olarak, siyasetçilerle oturup konuşarak, varlığımızı kabul ettireceğiz. Bu konuda, tüm gençler lider ayrımı yapmaksızın söz sahibidirler.” Dedi.

SATLIK DEĞİLİZ

Zafer Mahallesi Muhtarı Nuh Şen, Pozantı’da, Ardıçlı’lar için çıkarılan ve çirkin bir söylem olan “OYLARINI SATARLAR” şeklindeki, asılsız dedikoduları hiç bir şekilde kabul etmediklerini söyleyerek, şu açıklamayı yaptı:
“ Dedelerimizin ve Babalarımızın Pozantı’da, aş -iş peşinde koşmaları, siyasi bir ihtiras içerisinde olamayışları, bazı çevrelerce yanlış yorumlanarak, bizlere haksız yakıştırmalar yapmışlardır.Bunun böyle olmadığını, kendileri de çok iyi bilmelerine rağmen, sırf siyasi ihtirasları için, bizi sadece oy deposu olarak görmüşlerdir. Ama, biz gençler olarak, artık Pozantı’da Zafer Mahallesi sakinlerinin de, destekleri ile siyaset arenasında da varız Sloganımız ise, “ BİRLİKTE DİRLİKTİR’ şeklinde konuşarak hedeflerini özetledi.

YEMEK
Zafer Mahallesi Muhtarı Nuh Şen, Ardıçlı Mahallesindeki Muhtar seçimini, yine kendisi gibi genç bir aday olan, Yasin Özkan’nın kazandığını belirterek, “Birlikten Güç Doğar” tanımlaması ile, Ardıçlı Köyünde verdikleri yemeğe, Zafer Mahallesi Sakinlerini de götürerek, birlik mesajı verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER