1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MURAT MERGEN’NİN ÜST DÜZEY KONUKLARI

MURAT MERGEN’NİN ÜST DÜZEY KONUKLARI
Bu haber 04 Kasım 2019 - 8:54 'de eklendi ve 812 views kez görüntülendi.

MURAT MERGEN’NİN ÜST DÜZEY KONUKLARI

Pozantı Ziraat Odası Başkanı Murat Mergen’nin, geçtiğimiz hafta içerisinde Adana ve Ankara Genel Merkezden ziyaretçileri vardı.

Pozantı Ziraat Odası Başkanlığına seçilmesi ile, atıl durumdaki odaya, büyük bir hareketlilik getiren Murat Mergen’nin bu başarısı,  Genel Merkez bazında da büyük dikkat çekiyor.

Adana Yüreğir Ziraat Odası Başkanı ve Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı,  Mehmet Akın Doğan’nın yanı sıra, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Genel Merkezi  Teknik Müşavirlerinden, Ziraat Mühendisleri Hatice Çakır ile, Sibel Şerefoğlu, Pozantı’nın zirai konuları ile ilgili bilgi alarak, Başkan  Murat Mergen’nin konuğu oldular.

Adana genelini kapsayan, çiftçilerin ve üreticilerin sorunlarını raporlaştırmakta olan heyet mensupları Pozantı’nın, Murat Mergen de yakaladığı  ivme den dolayı da, büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Heyet üyeleri, Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Tarım İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular. (Foto Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER