1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Belediyesi Kaçak Yapılara Geçit Vermiyor

Pozantı Belediyesi Kaçak Yapılara Geçit Vermiyor
Bu haber 18 Kasım 2019 - 16:03 'de eklendi ve 663 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediyesi Kaçak Yapılara Geçit Vermiyor

Pozantı Belediyesi İmar barışını ranta dönüştürerek yararlanmak isteyen kişi ve kişilere Pozantı Belediyesi fırsat vermiyor.

İlçeye bağlı Akçatekir Yaylası Akça mevkisindeki ormanlık alan içerisinde bulunan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapı kayıt belgeleri iptal edilen 2 baraka Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının zamanında yapılmış ve bir takım eksiklikler nedeniyle yapı kullanımı alamamış olan binalarla ilgili çıkartmış olduğu İmar Barışı kapsamında mağduriyetleri gidermek amaçlanmışken, bunu fırsata ve ranta çevirmek isteyen bazı kişilerin de basit yapı şekilleri

ile devletin tasarrufu altında bulunan hazine arazilerine kaçak yapılar yaparak çıkar elde etmeye yönelik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden belge aldıkları anlaşılmış, ortak yapılan tespit ve yazışmalar sonucu iptal edilen yapı kayıt izin belgeli yapı ve binalar, Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım işlemlerine başlanıldı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Hiç bir şekilde devletin arazilerinin sahipsiz olmadığını, bu çıkar ve menfaat düşkünleri anlamalıdır. Kaçak yapıyla mücadelemize kararlılıkla devam edilecektir. Emekleri ve çalışmaları ile mücadelelerini sürdüren bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.” diyerek kaçak yapıdan uzak durulmasını tavsiye etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER