1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞENOL EROĞLU: “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ŞENOL EROĞLU: “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu haber 01 Nisan 2019 - 11:03 'de eklendi ve 1.093 views kez görüntülendi.

ŞENOL EROĞLU “TEŞÜKKÜR EDİYORUM”

Çok önemli siyasi tercihlerin yapıldığı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, gösterdiği büyük efor ve vatandaşlarla kurduğu bire-bir diyalog ile Pozantı da, CHP’yi çok üst sıralara taşıyan, Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında,şunları söyledi:

“Hedefimiz, Pozantı Belediye Başkanlığı idi. Ancak, halkımızın tercih ve teveccühlerine saygı duyuyoruz. Yaptığımız seçim çalışmalarında, ülkemizin içinde bulunduğu gerçeği, vatandaşlarımıza anlatma ve açıklama yolunda, büyük mesafeler aldığımıza inanıyoruz. Bunun, en büyük örneği ise, başta Adana olmak üzere, Büyükşehirlerde, Millet İttifakının kazandığı Belediye Başkanlıklarıdır.Adana’da, Büyükşehir Belediye Başkanımız olan partilimiz, Sayın Zeydan Karalar’ın, Pozantı’ya yapılacak olan hizmetlerinin de, örgütümüz aracılığı ile, devam edecek olması, Pozantı’lı için çok büyük bir şanstır. ( HABER MERKEZİ)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER