1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kros Müsabakaları yapıldı.

Kros Müsabakaları yapıldı.
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:32 'de eklendi ve 1.376 views kez görüntülendi.

Krosta Pozantı

Pozantı Atletizm Kros Seçmeleri yapıldı. Yarışların sonunda 24 sporcu 21 Şubat Salı günü Adana’da Yaşar Kemal Kros Parkı’nda yapılacak seçmelere katılma hakkı kazandı. Gökbez Stadı’nda yapılan seçmeler oldukça çekişmeli geçti.

Beden eğitimi öğretmenleri öncülüğünde gerçekleştirilen 2003/2004 doğulular arasında erkekler kategorisinde Kamışlı Fatih Ortaokulu’ndan Hasan Özer 1., aynı okuldan Mustafa Olgun 2, Murat Delibaş 3, Ufuk Salih Ceviz 5. olurken, Pozantı Ortaokulu’ndan M.Caner Solmaz ise 4.oldu. Atatürk Ortaokulu’ndan Mehmet Can Özen 6.lığı elde etti.

Kros yarışmalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar, Şube Müdürü İsmail Geyik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Dutar, Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Sedat Demir, Mehmet Tezeren, Mustafa Bakırcı, temsilci öğretmen olarak Zeki Doğan ve Şahabettin Yıldırım izledi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Dutar kros müsabakaları öncesinde yaptığı konuşmada, “İlçemizde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Nisan’dan itibaren herkesi spora teşvik etmek için çalışacağız. Eğitimin her kademesinde değişik spor branşlarında bir çok turnuva düzenleyeceğiz. Yarışmacı sporcular yetiştirerek Pozantı’nın adını sportif faaliyetlerde de duyurmak istiyoruz”

Futbol, voleybol, futsal, masa tenisi, satranç, doğa yürüyüşü ve bisiklet yarışı gibi faaliyetlerin de önümüzdeki günlerde start alacağını söyleyen Dutar, yürüyüş amaçlı olarak bayanlardan çok talep aldıklarını, bunun için de Gökbez Stadı’nın açık tutulacağını söyledi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER