1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Türkiye’nin Oscar hayali yine hayal oldu

Amerikan Film Akademisi, “Yabancı Dilde En İyi Film Oscar”ı için son dokuz filmi açıklandı ve Türkiye’nin adayı, Mustafa Kara’nın yönettiği “Kalandar Soğuğu” listenin dışında kaldı. 24 Ocak’ta açıklanması beklenen beş aday film arasında Cannes’da büyük sükse yapan

Türkiye’nin Oscar hayali yine hayal oldu
Bu haber 20 Aralık 2016 - 10:34 'de eklendi ve 1.516 views kez görüntülendi.

“Yabancı Dilde En İyi Film Oscar”ı için son dokuz film açıklandı ve Türkiye’nin adayı “Kalandar Soğuğu” listenin dışında kaldı. 89. Oscar Ödülleri’nde bu yıl değerlendirmeye alınacak yabancı film adayları şunlar oldu: “Toni Erdmann” (Almanya), “The Salesman” (İran), I’ts Only the End of the World (Kanada), “Tanna” (Avustralya), “Land of Mine” (Danimarka), “The King’s Choice” (Norveç), “Paradise” (Rusya), “A Man Called Ove” (İsveç), “My Life As A Zucchini” (İsviçre).

Adaylar 24 Ocak’ta açıklanacak

Yukarıdaki 9 filmlik liste 24 Ocak’ta adayların açıklanmasıyla 5’e düşecek. İlk beşe girmesi kuvvetli muhtemel filmler arasında Cannes’da büyük sükse yapan “Toni Erdmann” ve 2012’de Oscar’ı alan Asghar Farhadi’nin yine Cannes’da iki ödül birden alan “The Salesman” adlı filmleri bir adım öne çıkıyor. Kanadalı genç sinemacı Xavier Dolan’ın son filmi “It’s Only the End of the World” ve Venedik’te En İyi Yönetmen ödülünü alan Andrei Konchalovsky’nin filmi “Paradise” ilk bakışta şansı yüksek filmler. Danimarka filmi “Land of Mine” ve İsviçre yapımı animasyon “My Life As A Zucchini” ise sürpriz yapması olası filmler bu yıl. “Sieranevada” (Romanya), “Neruda” (Şili), “Fire At Sea” (İtalya), “Under The Shadow” (İngiltere), “Elle” (Fransa) gibi güçlü filmlerin görmezden gelinmesi ise şaşkınlık yarattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER