1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ADANA, CUMHURBAŞKANIMIZA AK BELEDİYELER SÖZÜ VERDİ”

“ADANA, CUMHURBAŞKANIMIZA  AK BELEDİYELER SÖZÜ VERDİ”
Bu haber 09 Nisan 2018 - 9:40 'de eklendi ve 823 views kez görüntülendi.

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy MİTİNGİ Değerlendirdi:

“ADANA, CUMHURBAŞKANIMIZA

AK BELEDİYELER SÖZÜ VERDİ”

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan’nın önceki hafta Partisinin, 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere geldiği Adana’da ve burada yaptığı mitingi Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy değerlendirerek, şu görüşlere yer verdi:

AK BELEDİYELER

“Sayın Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan, Ülkemizin her yerinde olduğu gibi, Adana’ya gelişinde de, vatandaşlar tarafından, büyük bir coşku ve tezahüratla karşılanmıştır”

Arısoy, Eroğan’nın halka hitaben yaptığı konuşmasında, Ülke içi ve Ülke dışı sorunları değerlendirdiğini, çözümlerini ise, çok net bir ifade ile, Adana’lılarla paylaştığını, ilimize yapılan yatırımların, her geçen gün giderek, daha da şekillendiğini, bunların başında da, büyüklüğü ile göz kamaştıran, ŞEHİR HASTANESİ olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarında, Merkez Bankası Döviz rezervinin, 120 milyar dolar olduğunu açıklaması, Adana’lılar tarafından büyük bir coşku ile, karşılandı. Kahraman ordumuzun, Afrinde sürdürmekte olduğu, Zeytindalı harekatının, mazlumların umudu, zalimlerin ise, korkulu rüyası olmaya, devam ettiği şeklindeki konuşması, yine Adana’lılar tarafından, coşku ile karşılandı.Cumhurbaşkanımızın, biz Türk Milleti olarak, korkak ve ürkek değiliz. Atak ve Cesuruz. Bu özelliğimiz, tarihimizden genlerimize işlenmiştir.

İşte, bu hasletlerimiz, Afrin’deki mazlumlarında, bizleri umudu yapmıştır.Bunlar kadar önemli olan, bir diğer gelişme ise Adana’lıların, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza verdiği, “ AK BELEDİYELER” sözü olmuştur.Tek ses ve tek yürek halinde Adana’da, başta Büyükşehir olmak üzere, merkez ve diğer ilçelerin, 2019 seçimleri sonrasında, Ak Belediyecilik zihniyeti altında, vatandaşlara Ak Hizmetler getirileceğine inandıklarını, belirtmeleri de Sayın Cumhurbaşkanımızın, Adana’dan çok mutlu bir şekilde, ayrılmasını sağlamıştır.

Ben, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı olarak, İlçe halkımızın, partililerimizin, kadın ve gençlik kolları üyelerimizin, tüm teşkilat mensuplarımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Adana Ziyaretinde gösterdikleri, birlik, beraberlik ve katılımlarından dolayı, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

KURULTAY DELEGESİ

Yüreğir, Serinevler Kapalı Spor Salonunda yapılan, 6. Olağan İl Kongresinde, FİKRET YENİ , yeniden seçilerek GÜVEN tazeledi. Bu arada, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı, Yusuf Arısoy’da, Büyük Kurultay Delegesi seçilerek liste de yer aldı.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER